martino Opublikowano 17 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam, być może ktoś miał już podobną sytuację jak ja... otóż niedawno zakupiłem samochód, który miał opłacone OC w AXA.Auto zakupiłem we wrześniu a poprzedni właściciel uiścił całą składkę w czerwcu na cały rok naprzód. Niemiła niespodzianka spotkała mnie w momencie rekalkulacji składki na infolinii firmy AXA, okazało się, że muszę dopłacić 450zł aby podtrzymać OC do czerwca przyszłego roku na moje nowe auto. Poprzedni właściciel miał 60% zniżek za beszkodową jazdę. W tej chwili ja jestem właścicielem auta, a współwłaścicielem jest mój ojciec ze względu na zniżki ( również 60% być może -10% za kolizję w tym roku) Czy ktoś sie orientuje czemu AXA może wymagać aż takiej dopłaty ? Przy zakupach poprzednich aut, polisa OC przechodziła niemal w całości na nowego właściciela czyli na mnie i mojego ojca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 2 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2008 sądzę, że jest to normalna procedura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi