VersatH Opublikowano 21 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Witam, 6 miesiecy temu przechodzilem na zielonym swietle po przejsciu dla pieszych i zostalem potracony przez trzezwego kierowce. Doznalem trwalego uszkodzenia kolana (odklejenie lekotki + inne mniejsze urazy), rekonwalescencje obdywam do dzisiaj. Mam orzeczenie o winie sprawcy z policji i sadu oraz pelna dokumentacje medyczna. Skontaktowalem sie z ubezpieczycielem sprawcy i negocjuje wysokosc odszkodowania.Moja prosba: Czy ktokolwiek z Was ma (chocby ogolne) pojecie o wysokosci odszkodowania jakie nalezy mi sie w powyzszej sprawie? Taka wiedza bardzo pomoglaby mi w negocjacjach z firma ubezpieczeniowa. Pozdrawiam i z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 o ile wystąpiłeś? 10 tys minimum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi