franco Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 WitamMiesiąc temu złamałem nogę w czasie pracy na budowie w Oxfordzie. Leczenie trochę mnie kosztowało, do tego jeszcze nie pracuję.Chciałem zapytać czy mam prawo do odszkodowania od pracodawcy? Problem w tym, że pracowałem niedługo, a mój pracodawca nie zgłosił jeszcze moich danych do ubezpieczenia. Nie wiem więc co robić?proszę o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 25 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2007 hej!kiepska sprawa, sądzę, że w Polsce nie znajdziesz firmy, która zajmuje się sprawami tego typu? ja przynajmniej takiej nie znamspróbuj może na brytyjskim podwórku?pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek77 Opublikowano 4 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 miałem wypadek w irlandii na budowie,spadłem z rusztowania ,złamałem obie ręce ,nogę,nos,miałem uraz glowy,w jakiej wysokości należy mi sie odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Guest Opublikowano 10 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 <p>Spróbuj skontaktować się z jakimś prawnikiem co potwierdzi czy możesz postarać się o odszkodowanie w uk. </p> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi