franco Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 WitamMiesiąc temu złamałem nogę w czasie pracy na budowie w Oxfordzie. Leczenie trochę mnie kosztowało, do tego jeszcze nie pracuję.Chciałem zapytać czy mam prawo do odszkodowania od pracodawcy? Problem w tym, że pracowałem niedługo, a mój pracodawca nie zgłosił jeszcze moich danych do ubezpieczenia. Nie wiem więc co robić?proszę o pomoc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 hej!kiepska sprawa, sądzę, że w Polsce nie znajdziesz firmy, która zajmuje się sprawami tego typu? ja przynajmniej takiej nie znamspróbuj może na brytyjskim podwórku?pozdr Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomek77 Posted September 4, 2007 Share Posted September 4, 2007 miałem wypadek w irlandii na budowie,spadłem z rusztowania ,złamałem obie ręce ,nogę,nos,miałem uraz glowy,w jakiej wysokości należy mi sie odszkodowanie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Guest Posted February 10, 2021 Share Posted February 10, 2021 <p>Spróbuj skontaktować się z jakimś prawnikiem co potwierdzi czy możesz postarać się o odszkodowanie w uk. </p> Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now