Agatka33 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 Witam, jestem po komisji w Pzu, dostałam zbyt niski procent uszczerbku, dzisiaj poszłam złozyc odwołanie od decyzji lekarza orecznika. Powiedziano mi że od 3 lat nie ma odwolań. Byłam bardzo zaskoczona ponieważ w kazdej instytucji klient ma prawo do odwołania. Chiałam ponownej komisji w instytucji nadrzędnej. Czy ten brak możliwości odwołania jest zgodny z prawem? Napiszcie czy mieliście podobne problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Ktoś Ci niezłych bzdur naopowiadał. Możesz złożyć odwołanie od decyzji, każdej decyzji. A jeżeli Ci się nie spodoba możesz nawet oddać sprawę pod ocenę sądu. Zgłoś odwołanie na piśmie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatka33 Opublikowano 13 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Właśnie tak zrobiłam, napisałam pismo i chciałam je zlożyc. Pracownica pzu powiedziała: " nie ma odwołań". Zamierzam pójśc tam ponownie, tylko chciałam wiedziec czy ona wie co mówi. Ewidentnie działa na korzysc swojej firmy. Dziękuję za odpowiedź, zobaczymy co tym razem mi ściemni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
efta Opublikowano 24 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 czesc dla mnie powiedziano w pzu ze nie maja zamiaru wypłacac mi za kazdym razem odszkodowania kiedy bede miała wypadek w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agatka33 Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 Witaj, a ile razy wypłacali? Po to się ubezpieczamy aby potem miec z tego jakies pieniądze. To jest totalne naciąganie i wyzysk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi