Agatka33 Posted November 12, 2008 Share Posted November 12, 2008 Witam, jestem po komisji w Pzu, dostałam zbyt niski procent uszczerbku, dzisiaj poszłam złozyc odwołanie od decyzji lekarza orecznika. Powiedziano mi że od 3 lat nie ma odwolań. Byłam bardzo zaskoczona ponieważ w kazdej instytucji klient ma prawo do odwołania. Chiałam ponownej komisji w instytucji nadrzędnej. Czy ten brak możliwości odwołania jest zgodny z prawem? Napiszcie czy mieliście podobne problemy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
odszkodowanie Posted November 13, 2008 Share Posted November 13, 2008 Ktoś Ci niezłych bzdur naopowiadał. Możesz złożyć odwołanie od decyzji, każdej decyzji. A jeżeli Ci się nie spodoba możesz nawet oddać sprawę pod ocenę sądu. Zgłoś odwołanie na piśmie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agatka33 Posted November 13, 2008 Author Share Posted November 13, 2008 Właśnie tak zrobiłam, napisałam pismo i chciałam je zlożyc. Pracownica pzu powiedziała: " nie ma odwołań". Zamierzam pójśc tam ponownie, tylko chciałam wiedziec czy ona wie co mówi. Ewidentnie działa na korzysc swojej firmy. Dziękuję za odpowiedź, zobaczymy co tym razem mi ściemni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efta Posted November 24, 2008 Share Posted November 24, 2008 czesc dla mnie powiedziano w pzu ze nie maja zamiaru wypłacac mi za kazdym razem odszkodowania kiedy bede miała wypadek w pracy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Agatka33 Posted November 24, 2008 Author Share Posted November 24, 2008 Witaj, a ile razy wypłacali? Po to się ubezpieczamy aby potem miec z tego jakies pieniądze. To jest totalne naciąganie i wyzysk. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now