sekwoja_66 Opublikowano 15 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2008 Podczas pracy wykonując swoje obowiązki poślizgnąłem się i upadając doznałem stłuczenia żeber.Ból przeogromny miesiąc zwolnienia lekarskiego i ani grosza odszkodowania.Lekarz orzecznik stwierdził,że nie jest to trwały uszczerbek na zdrowiu a tylko w takim przypadku świadczenie przysługuje.Czy w takim przypadku warto pisać odwołanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 z jakiego rodzaju ubezpieczenia starasz się o odszkodowanie? No i jak doszło do poślizgnięcia? To był teren firmy? Kto ponosi odpowiedzialność za nawierzchnie i utrzymanie jej w stanie użytkowania?Możesz się odwołać, sens jest zawsze, pytanie czy masz argumenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 21 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Mowa o odszkodowaniu z PZU czy z ZUS?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sekwoja_66 Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2008 Chodzi o odszkodowanie z ubezpieczenia PZU firma Typ P.Nie byłem jeszcze na komisji zusowskiej nie wiem czy warto skoro PZu nie przyznało ani grosza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukirks83 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2008 czy posiadsa ktos wzor odwołania do pzu za przyznanie zanizonego odszkodowania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi