sekwoja_66 Posted November 15, 2008 Share Posted November 15, 2008 Podczas pracy wykonując swoje obowiązki poślizgnąłem się i upadając doznałem stłuczenia żeber.Ból przeogromny miesiąc zwolnienia lekarskiego i ani grosza odszkodowania.Lekarz orzecznik stwierdził,że nie jest to trwały uszczerbek na zdrowiu a tylko w takim przypadku świadczenie przysługuje.Czy w takim przypadku warto pisać odwołanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 z jakiego rodzaju ubezpieczenia starasz się o odszkodowanie? No i jak doszło do poślizgnięcia? To był teren firmy? Kto ponosi odpowiedzialność za nawierzchnie i utrzymanie jej w stanie użytkowania?Możesz się odwołać, sens jest zawsze, pytanie czy masz argumenty? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewania Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Mowa o odszkodowaniu z PZU czy z ZUS?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sekwoja_66 Posted November 25, 2008 Author Share Posted November 25, 2008 Chodzi o odszkodowanie z ubezpieczenia PZU firma Typ P.Nie byłem jeszcze na komisji zusowskiej nie wiem czy warto skoro PZu nie przyznało ani grosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukirks83 Posted December 13, 2008 Share Posted December 13, 2008 czy posiadsa ktos wzor odwołania do pzu za przyznanie zanizonego odszkodowania??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now