bisss Opublikowano 29 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2008 No właśnie czy naprawdę takie tanie jest to oc w mbanku ? jakie macie opinie i doświadczenia związane z tą firmą ? kto wogóle stoi za tym ubezpieczeniem bo jak czytam na necie to benefia firmuje te oc mBanku ? Podobno mieli promocje ze dają gwarancje najniższej ceny ale znajomy kupil i sie okazalo ze o 200 zł drożej niż u konkurenta ... mhmm... no i jak jest z obsługą wszystko się załatwia na tej mlini ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwakwa Opublikowano 11 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2008 mbank ? ubezpieczenia? kolejna agencja, a ja nie słyszałem żeby Benefia, która oferuje swoje ubezpieczenia przez mBank, w tym OC, AC, ładnie likwidowała szkody. ale to tylko słyszałem i nie przekonałem się na własnej skórze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jeszcze nigdy w mBanku nie wyszło mi taniej niż tutaj:tiny.pl/3m1k Ale z pewnością zależy to samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usmieszka Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 mbank kojarzy nam się już z nieco innymi usługami.. jak ktoś ich wypróbuje miło by było jak podzieli się swoimi spostrzeżeniami na temat Porównywarki kredytów .. No cóż, każdy chce zarobić na nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stokrotka12 Opublikowano 25 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2009 Mam ubezpieczenie w mbanku, jestem póki co zadowolona.Jest w tej chwili promocja , twierdzą za są najtańsi na rynku.Aby uzyskać dodatkową zniżkę warto podać numery osoby z polecenia.Korzyść działa w dwie strony.Jeśli chcesz możesz wpisać ten numer. 02 3393 6278. pozdrawiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usmieszka Opublikowano 26 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2009 I to jest takie samo ubezpieczenie jak w innych firmach? A wiesz może coś jak traktowani są świeży kierowcy.. ? Podobno będę dostawała zwyżki jak kupię samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ubezpieczenia_oc Opublikowano 4 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Są firmy co nie patrzą na to ile masz prawo jazdy tylko ile masz lat a co za tym idzie wiek 24 to minimum żeby nie płacić wzwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi