niuska649 Posted December 7, 2008 Share Posted December 7, 2008 w połowie lipca miałam wypadek samochodowy jako pasażerka auta,kierowcą był mój bratcały czas jestem w trakcie leczeniamiałam złamaną łopatkę,5żeber ,szyte ucho i lewą kostkę u nogi a najbardziej ucierpiała prawa noga która jest nadal w trakcie leczenia-jest złamana-nadal mam stabilizator zewnętrzny poruszam sie tylko za pomocą kul. przede mną jeszcze zabiegi na tę nogę i rehabilitacja...Czy mogę sobie wybrać ośrodek rehabilitacyjny na który skieruje mnie lekarz??Jak długo trwa rehabilitacja??Czy koszty dowozu na rehabilitację pokrywa NFZ??Jestem z okolic Starogardu Gdańskiego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falenica Posted December 11, 2008 Share Posted December 11, 2008 Jeśli zostałaś skierowana na rehabilitację, masz możliwość wyboru zarówno terapeuty, ośrodka rehabilitacyjnego oraz czy będzie to leczenie prywatne czy pokryte przez NFZ. Rehabilitacja oczywiście powinna trwać tak długo jak tylko tego wymaga twój stan zdrowia. Co do kosztów z dojazdem to musisz pokryć je sama, natomiast warto wystąpić o taki ich zwrot, jak i sam koszt rehabilitacji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts