Szef Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Witam ponad dwa miesiące temu na treningu naderwałem, zwichnąłem oraz skręciłem staw skokowy (przynajmniej tak napisał lekarz). Jestem ubezpieczony w Polskim Towarzystwie Ubezpieczeń (PTU) na 8 tys. zł. Miesiąc miałem nogę w gipsie, przeszedłem po 10 razy zabiegi Krioterapii, Magnetronic oraz 10 dniową rehabilitację. Jak myślicie na jaki procent uszkodzenia, oraz na jaką sumę mogę liczyć? Proszę o Pomoc i z góry dziękuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campter.pl Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Przy takiej sumie ubezpieczenia nie należy się spodziewać wielkiego odszkodowania. W OWU powinna znaleźć się informacja za jakie urazy PTU wypłaca odszkodowania oraz jakie są widełki uszczerbku na zdrowiu, które pomnożone przez stawkę za 1% uszczerbku dadzą choć przybliżony wynik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts