Mass911 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2008 Witam mam pytanie dotyczące odszkodowanie kości promieniowej i łokciowej z przemieszczeniem. Rękę złamałem sobie, na lodowisku. Po przyjściu do szpitala szybko podali mi narkoze i mi rękę nastawiali; jednak po zrobieniu rendgenu lekarze zobaczyli ze nie do końca udało się nastawić kość łokciową i musieli mi to zrobić operacyjnie. W szpitalu leżałem 5 dni pod obserwacją. Po pół roku wyjęli mi śruby z ręki. Na ile procent odszkodowania mogę liczyć ??. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 17 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2008 Rozumiem, że rękę złamałeś przewracając się z niczyjej winy jak to najczęściej bywa na lodowisku. Jeśli jesteś ubezpieczony możesz dochodzić się roszczeń co do szkód na osobie z tyt NW właśnie. wysokość odszkodowania zależy jaki procent utraty zdrowia zostanie orzeczony. Oczywiście pomoc prawna i zebranie kompleksowej dokumentacji medycznej zdecydowanie może pomóc w uzyskaniu wyższego odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi