Mass911 Posted December 16, 2008 Share Posted December 16, 2008 Witam mam pytanie dotyczące odszkodowanie kości promieniowej i łokciowej z przemieszczeniem. Rękę złamałem sobie, na lodowisku. Po przyjściu do szpitala szybko podali mi narkoze i mi rękę nastawiali; jednak po zrobieniu rendgenu lekarze zobaczyli ze nie do końca udało się nastawić kość łokciową i musieli mi to zrobić operacyjnie. W szpitalu leżałem 5 dni pod obserwacją. Po pół roku wyjęli mi śruby z ręki. Na ile procent odszkodowania mogę liczyć ??. Za wszelką pomoc serdecznie dziękuję.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
falenica Posted December 17, 2008 Share Posted December 17, 2008 Rozumiem, że rękę złamałeś przewracając się z niczyjej winy jak to najczęściej bywa na lodowisku. Jeśli jesteś ubezpieczony możesz dochodzić się roszczeń co do szkód na osobie z tyt NW właśnie. wysokość odszkodowania zależy jaki procent utraty zdrowia zostanie orzeczony. Oczywiście pomoc prawna i zebranie kompleksowej dokumentacji medycznej zdecydowanie może pomóc w uzyskaniu wyższego odszkodowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts