sloneczko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 witam,mam pytanie 8 mies temu mialam wypadek w pracy, i chcialam sie zapytac czy za chondromalacje po wypadkowa (tak uznal lekarz, tylko ze nie mialam artroskopii a usg wykazalo) ,wykrecony staw kolanowy, uszkodzone wiezadla-w ogole uraz stwu kolanowego.czy mam szanse dostac jakies odszkodowanie? i czy dostane zwrot kosztow za leczenie bo mialam zastrzyki (w sume drogie byly) i rehabilitacje (prywatnie zeby szybciej bylo)?a i jeszcze jedno czy na komisji beda chcieli zrobic mi artroskopie?/bardzo prosze o jaka kolwiek odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 odszkodowanie z ZUS, to i owszem, ale ile, tego nie wiem, musisz udać się na komisje, gdzie ocenią twój uszczebrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloneczko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 ale ocenia jakis uszczerbek? bo ktos mi powiedzial ze nic nie dostane a chondromalacja moze byc wrodzona wada;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 19 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 nie jestem lekarzem, więc powinien to ocenić lekarz, a skoro uznano za wypadek przy pracy powinnaś wystąpić o odszkodowanie z ZUS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sloneczko Opublikowano 19 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2008 dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi