AGNIESZKA17L Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 witam, Bralam udzial w wypadku w ktorym wina lezy po mojej stronie w zwiazku z tym mam pytanie czy mogę sie starac o odszkodowanie NW (jestem studentka)??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 22 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 a czego dotyczy wypadek? jeśli poniosłaś jakieś szkody osobowe to możesz starać się o odszkodowanie z NW. Jeśli natomiast np był to wypadek samochodowy, gdzie ucierpiało tylko auto wówczas takie odszkodowanie nie przysługuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGNIESZKA17L Opublikowano 22 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2008 wypadek dotyczy wymuszenia przez mnie pierwszenstwa na drodze w wyniku tego zostalam przewieziona do spzpitala na okres trzech dni . obrazenia : podwichniecie kregoslupa szyjnego, ogolne obrazenia ciala, powierzchowna rana glowy . trzy tygodnie chodzenia w kolnierzu ortopedycznym kiedy skladać dokumenty czy w ogole moge sie ubiegac o wyplacenie odszkodowania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falenica Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Tak. Możesz starać się o odszkodowanie z NW. Doznałaś poważnych obrażeń, więc skrupulatnie zbieraj dokumentację medyczną i przedstaw ją firmie ubezpieczeniowej, w której jesteś ubezpieczona w okresie trzech lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi