kacha Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 hej!mam pewien pomysł, dlatego też piszę, czy myślicie może że warto było by założyć stowarzyszenie pomocy poszkodowanym w wypadkach i tym którzy mają problem w uzyskaniu dobrego odszkodowania od ubezpieczycieli?proszę , piszcie, może razem uda nam się coś stworzyć?pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 24 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2007 ciekawa idea...napisz coś więcej, nasz jakiś plan? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacha Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 no to taka wolna myśl tylko, chciałam wybadać, czy będzie to cieszyło się powodzeniem, jak widzę, tylko Ty mi odpowiedziałeś (bez obrazy! )no ale tutaj na tym forum jak widzę, da się również uzyskać parę ciekawych informacji:)miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi