kacha Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 hej!mam pewien pomysł, dlatego też piszę, czy myślicie może że warto było by założyć stowarzyszenie pomocy poszkodowanym w wypadkach i tym którzy mają problem w uzyskaniu dobrego odszkodowania od ubezpieczycieli?proszę , piszcie, może razem uda nam się coś stworzyć?pozdrawiam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
imported_michal Posted June 24, 2007 Share Posted June 24, 2007 ciekawa idea...napisz coś więcej, nasz jakiś plan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kacha Posted July 1, 2007 Author Share Posted July 1, 2007 no to taka wolna myśl tylko, chciałam wybadać, czy będzie to cieszyło się powodzeniem, jak widzę, tylko Ty mi odpowiedziałeś (bez obrazy! )no ale tutaj na tym forum jak widzę, da się również uzyskać parę ciekawych informacji:)miłej niedzieli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts