adamek1 Posted December 25, 2008 Share Posted December 25, 2008 Prosiłbym o porade jak załatwić odszkodowanie z holenderskiego ubezpieczenia nieznam jezyka niepotrafie sie dogadać.może ktoś zna jakies biuro co pomaga polakom wtakich wypadkach w holandii,miałem wypadek miesiąc temu uderzył w tył mojego auta holender była polcja spisali protokuł,wysłałem te dokumenty do ubezpieczenia tego winowajcy ale dokumenty wracaja bo cos tam brakuje nich niema podpisu itp.prosiłbym o pomoc jeżeli ktoś wiedział by na ten temat prosze odp.l dziękuje i pozdrawiam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwakwa Posted December 30, 2008 Share Posted December 30, 2008 oczywiście możesz uzyskać odszkodowanie z holandii, jest parę firm. możesz wyszikać w google pod odpowiednie hasło. Albo szukaj pomocy bezpośrednio w Holandii.Czy doznałeś jakichś obrażeń w tym wypadku? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolizja Posted March 28, 2009 Share Posted March 28, 2009 Dokladnie sa firmy które zajmuja sie sciaganiem odszkodowan za granica... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts