dzieci Posted January 3, 2009 Share Posted January 3, 2009 Witam:-)W dniu dzisiejszym doszło do zdarzenia w którym mój pojazd został znacząco uszkodzony na postoju parkingowym, niestety, brak jest jakichkolwiek światków, również brak jest monitoringu przed supermarketem gdzie pojazd został zaparkowany. Niestety nie posiadam ubezpieczenia AC. Obowiązujące i ważne do 03.03.2009 r. to ubezpieczenie OC i NNW.Czy mam jakiekolwiek prawo i szanse na uzyskanie odszkodowania, które umożliwi naprawę pojazdu? Liczę na rzetelną odpowiedź; serdecznie pozdrawiam Kasia:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomekniemira Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 niestety, nie znajac numeru rejestracyjnego nie ma takiej mozliwosci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZeneC Posted January 4, 2009 Share Posted January 4, 2009 W przypadku nieposiadania ac brak sprawcy szkody = brak odszkodowania. Moja rzetelna rada - warto wykupić ac, choćby w jakimś skromnym zakresie. Przybywa wciąż samochodów i kiepskich kierowców... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro Bono Posted January 5, 2009 Share Posted January 5, 2009 AC to najlepsze rozwiązanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts