dzieci Opublikowano 3 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2009 Witam:-)W dniu dzisiejszym doszło do zdarzenia w którym mój pojazd został znacząco uszkodzony na postoju parkingowym, niestety, brak jest jakichkolwiek światków, również brak jest monitoringu przed supermarketem gdzie pojazd został zaparkowany. Niestety nie posiadam ubezpieczenia AC. Obowiązujące i ważne do 03.03.2009 r. to ubezpieczenie OC i NNW.Czy mam jakiekolwiek prawo i szanse na uzyskanie odszkodowania, które umożliwi naprawę pojazdu? Liczę na rzetelną odpowiedź; serdecznie pozdrawiam Kasia:-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekniemira Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 niestety, nie znajac numeru rejestracyjnego nie ma takiej mozliwosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZeneC Opublikowano 4 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2009 W przypadku nieposiadania ac brak sprawcy szkody = brak odszkodowania. Moja rzetelna rada - warto wykupić ac, choćby w jakimś skromnym zakresie. Przybywa wciąż samochodów i kiepskich kierowców... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro Bono Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 AC to najlepsze rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi