roxxy Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 Witam, jestem dosyć świeżym kierowcą, jak i też posiadaczem auta. W związku z tym czeka konieczność wykupienia polisy OC. Teść, który sam ma ubezpieczenie samochodu (i chyba nie tylko) w Uniqa, namawia mnie abym ubezpieczył sobie samochód właśnie tam. Liczyłem składkę i jej wysokość, jest w zasięgu mojej kieszeni. Pobieżnie przejrzałem też opinie w necie (niestety nie ma ich zbyt dużo). Czy macie jakieś doświadczenia? Był podobny wątek, jakiś czas temu, ale wolałbym świeższe komentarze.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
odszkodowanie Opublikowano 5 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2009 jeżeli finansowo się opłaca, to bierz, oczywiście:) generalnie rzecz biorąc czy Uniqa TU, czy inne TU, OC pojazdu nie jest dla Ciebie (w pewnym sensie). Więce braki w likwidacji szkód, wszelkie użeranie się z pracownikami Uniqa to przyjemność twojego poszkodowanego. TO dla nich jest ubezpieczenie OC, no i dla Ciebie, żebyś z własnej kieszeni nie musiał płacić olbrzymich odszkodowań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi