karooolcia753 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 w maju mialem wypadek w pracy, podczas przesuwania palety doznałem zerwania wlókien miesniowych łydki.Własnym srodkiem lokomocj dostałem się do szpitala a nastepnie leczylem sie u chirurga w przychodni.Caly czas bylem na zwolnieniu.po kilku dniach odwiedzil mnie bhp-owiec sporzadzil protokół wszystko sie wypytał.Co trzeba podpisałem.Dokumenty miały byc odesłane do ZUS.Tak mija czas i nic sie nie dzieje.Mam pytanie-kto ma te dokumenty dostarczyć ja czy zakład. Co z tym dalej robić ? Czy ta sprawa może uledz przedawnieniu.Jaki procent uszczerbku na zdrowiu to może byc?Dziekuję czekam na odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 19 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2009 Powinienes dostac 1 egz. zatwierdzonego protokołu powypadkowego, w ktorym jest stwierdzenie, czy wypadek zostal uznany za wypadek przy pracy.Resztę poczytaj tutaj: http://e-rachunkowosc.pl/artykul.php?view=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi