darek-m24 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Mam pytanie czy ktos sie z tym spotkal,mialem wypadek w Egipcie,złamałem dwie pięty czego nikomu nie zycze gdyz przyzylem tyle stresów ze szok a to wszystko dzieki polskiemu ubezpieczylowi ktory nie chciał pokryc doby pobytu w szpitalu ok 2000euro ale to duzo pisania!!!Gdy dotarłem do polski przybyłem operacje na obie nogi,w jedna mam zespolaną blacha a w drugiej sróby.Imteresuje mnie jak długo trwa calkowite zakonczenie leczenia,rehabilitacja i skutki tego złamania>Jak wyglada procent uszczerbku i wypłata odszkodowania??DAREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takadum Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 napisz może najpierw gdzie byłeś ubezpieczony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkoda Opublikowano 17 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2011 darek-m24 wrote:.Imteresuje mnie jak długo trwa calkowite zakonczenie leczenia,rehabilitacja i skutki tego złamania>Jak wyglada procent uszczerbku i wypłata odszkodowania??DAREKPytanie postawione do lekarzy, a nie do prawników. Ponadto choćby był na forum lekarz to forum to kiepski diagnosta. Stały, długotrwały uszczerbek na zdrowiu również ustala lekarz orzecznik na podstawie stanu narządu po leczeniu i rehabiitacji. Co do odszkodowania to zależy z jakiego ubezpieczenia będzie likwidowana szkoda- zwykle szkodę zgłasza się do T.U. po zakończeniu okresu leczenia i rehabilitacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.bremed.com.pl Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 ciężko określić jaki procent uszczerbku i jaki byłby czas w którym prowadzona była by rehabilitacja .Jednakże w Centrum Rehabilitacji Bremed podczas wizyty u lekarza mógłby Pan otrzymać takie informacje . Dodatkowo współpracujemy z lekarzem orzecznikiem oraz z firmą która zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań.Zapraszam do kontaktu (46) 874 1087pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prawnik4 Opublikowano 19 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2011 Na forum jest zakaz reklamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi