darek-m24 Posted January 24, 2009 Share Posted January 24, 2009 Mam pytanie czy ktos sie z tym spotkal,mialem wypadek w Egipcie,złamałem dwie pięty czego nikomu nie zycze gdyz przyzylem tyle stresów ze szok a to wszystko dzieki polskiemu ubezpieczylowi ktory nie chciał pokryc doby pobytu w szpitalu ok 2000euro ale to duzo pisania!!!Gdy dotarłem do polski przybyłem operacje na obie nogi,w jedna mam zespolaną blacha a w drugiej sróby.Imteresuje mnie jak długo trwa calkowite zakonczenie leczenia,rehabilitacja i skutki tego złamania>Jak wyglada procent uszczerbku i wypłata odszkodowania??DAREK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takadum Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 napisz może najpierw gdzie byłeś ubezpieczony? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szkoda Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 darek-m24 wrote:.Imteresuje mnie jak długo trwa calkowite zakonczenie leczenia,rehabilitacja i skutki tego złamania>Jak wyglada procent uszczerbku i wypłata odszkodowania??DAREKPytanie postawione do lekarzy, a nie do prawników. Ponadto choćby był na forum lekarz to forum to kiepski diagnosta. Stały, długotrwały uszczerbek na zdrowiu również ustala lekarz orzecznik na podstawie stanu narządu po leczeniu i rehabiitacji. Co do odszkodowania to zależy z jakiego ubezpieczenia będzie likwidowana szkoda- zwykle szkodę zgłasza się do T.U. po zakończeniu okresu leczenia i rehabilitacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
www.bremed.com.pl Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 ciężko określić jaki procent uszczerbku i jaki byłby czas w którym prowadzona była by rehabilitacja .Jednakże w Centrum Rehabilitacji Bremed podczas wizyty u lekarza mógłby Pan otrzymać takie informacje . Dodatkowo współpracujemy z lekarzem orzecznikiem oraz z firmą która zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań.Zapraszam do kontaktu (46) 874 1087pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
prawnik4 Posted July 19, 2011 Share Posted July 19, 2011 Na forum jest zakaz reklamy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts