Jump to content
Forum Odszkodowania

Złamane pięty:-(

darek-m24
 Share

Recommended Posts

Mam pytanie czy ktos sie z tym spotkal,mialem wypadek w Egipcie,złamałem dwie pięty czego nikomu nie zycze gdyz przyzylem tyle stresów ze szok a to wszystko dzieki polskiemu ubezpieczylowi ktory nie chciał pokryc doby pobytu w szpitalu ok 2000euro ale to duzo pisania!!!Gdy dotarłem do polski przybyłem operacje na obie nogi,w jedna mam zespolaną blacha a w drugiej sróby.Imteresuje mnie jak długo trwa calkowite zakonczenie leczenia,rehabilitacja i skutki tego złamania>Jak wyglada procent uszczerbku i wypłata odszkodowania??

DAREK

• 4 weeks later...
  • 2 years later...
darek-m24 wrote:
.Imteresuje mnie jak długo trwa calkowite zakonczenie leczenia,rehabilitacja i skutki tego złamania>Jak wyglada procent uszczerbku i wypłata odszkodowania??
DAREK
Pytanie postawione do lekarzy, a nie do prawników. Ponadto choćby był na forum lekarz to forum to kiepski diagnosta. Stały, długotrwały uszczerbek na zdrowiu również ustala lekarz orzecznik na podstawie stanu narządu po leczeniu i rehabiitacji. Co do odszkodowania to zależy z jakiego ubezpieczenia będzie likwidowana szkoda- zwykle szkodę zgłasza się do T.U. po zakończeniu okresu leczenia i rehabilitacji.

ciężko określić jaki procent uszczerbku i jaki byłby czas w którym prowadzona była by rehabilitacja .

Jednakże w Centrum Rehabilitacji Bremed podczas wizyty u lekarza mógłby Pan otrzymać takie informacje . Dodatkowo współpracujemy z lekarzem orzecznikiem oraz z firmą która zajmuje się odzyskiwaniem odszkodowań.

Zapraszam do kontaktu (46) 874 1087

pozdrawiam