Kristina Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Jestem nauczycielem w tzw.stanie nieczynnym, a więc wszystkie składki są odprowadzane do ZUS-u. Podczas tapetowania W DOMU złamałam nogę- kostka boczna. Obecnie jestem w trakcie rehabilitacji. Nie korzystałam ze zwolnienia lekarskiego.Czy przysługuje mi odszkodowanie z ZUS-u? Jakie dokumenty powinnam przedłożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
takadum Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witaj,w tej chwili zus wypłaca wyłącznie odszkodowania za wypadki przy pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Z ZUS nie przysługuje Ci żadne odszkodowanie ale sprawdź swoje posiadane ubezpieczenia NWW - następstw nieszczęśliwego wypadku. Z każdego możesz dochodzić odszkodowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi