keri Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam, W tym wątku prosimy o zgłaszanie wszelkich uwag odnośnie nowej wersji serwisu.Będziemy wdzięczni za wszelkie Państwa uwagi i zastrzeżenia. PozdrawiamAdministracja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Poprosze o mozliwosc przesyłania wiekszych avatarów. I o wieksza czcionke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 alawpr wrote:Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo Dziękujemy za uwagi.Co Pani ma namyśli mówiąc o ciemniejszym tle ? Czy chodzi o tło postów ?Większa czcionka czy chodzi o rozmiar czcionki w postach czy w innych elementach witryny ?Czcionkę w postach przyciemniliśmy ....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 a. wrote: I o wieksza czcionke W którym elemencie witryny (posty , tematy , strona główna ?) Czy generalnie większą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 keri wrote:alawpr wrote:Droga Administracjo,poprosze o wieksza czcionke , ciemniejsze tło,wyraźniejsze oddzielenie postów. I czy mozna cos wymyslec aby nie trzeba było za każdym razem wracac do strony głównej aby sprawdzic czy jest nowa informacja??? Podoba mi sie że widac czy ktoś jest dostępny czy nie A tak na marginesie to forum to strzał w dziesiatkę Najbardziej bym pragneła aby tło było ciemniejsze, bo tak to wszystko sie zlewa. Dziekuje bardzo Dziękujemy za uwagi.Co Pani ma namyśli mówiąc o ciemniejszym tle ? Czy chodzi o tło postów ?Większa czcionka czy chodzi o rozmiar czcionki w postach czy w innych elementach witryny ?Czcionkę w postach przyciemniliśmy ....PozdrawiamWłasnie zwróciłam na to uwage ,ze tło w postach przyciemnione. dziękuje bardzo O to mi wlasnie chodziło. Czcionka w postach jest OK.myslałam o innych elementach ,ale prawde mówiąc nie tak często sie z nich korzysta ,wiec nie ma co fisiowac. Tło postów juz tak nie razi i przyciemnienie spowodowało że są oddzielone wyraźniej. Pozdrawiam i jeszcze raz bardzo dziekuję. zadziałaliscie błyskawicznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 No tak................ a jak najłatwiej wrócic na forum rehabilitacja ?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keri Opublikowano 3 Listopada 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Opcja " Kategorie : " z prawej strony na każdej podstronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 keri wrote: a. wrote: I o wieksza czcionke W którym elemencie witryny (posty , tematy , strona główna ?) Czy generalnie większą ? dla mnie wszedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alawpr Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Droga Administracjo, teraz to Mistrzostwo!!! Jest naprawde SUPER )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a. Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A ja bym chciała, żeby można było w czasie czytania forum wyłączyć podobne tematy i kategorie a tekt poszedłby wszerz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guest Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Szanowna Redakcjo, to ja też dorzucę swoje trzy groszeBardzo czytelna, przejrzysta , miła w obsłudze zmiana Mam nadzieję że troszkę przyspieszyłem nieuchronny proces zmian )))Pozdrawiam cietrzew, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Proszę zwęzić Kategorie i Podobne tematy aby porzerzeniu uległa szerokość postów.Ewentualnie proszę umożliwienie wyłączenia Kategorii i Podobnych tematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kati55 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 A mi się bardzo podoba serwis wygląda super profesjonalnie bardzo dobrze też się czyta posty świetna robota ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1661348212 Opublikowano 3 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Podobają mi się ikony tych ludzików i to co przedstawiają.Ciekawe rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szkodnik Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Przez pewien czas wczoraj tło było nieco ciemniejsze i wyglądało to zdecydowanie lepiej - było bardziej czytelne i przyjemniej się czytało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 6 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2009 Proszę o zaznaczanie numeru strony w sposob bardziej czytelny. W sytuacji gdy pojawia się kilka numerów stron jednocześnie i jedna jest zaznaczona jako ta którą się czyta to praktycznie się "zlewa" z pozostałymi. Proponuję czytelniejsze wyróżnienie takiej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dota Opublikowano 13 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2009 Bardzo brakuje opcji szukaj. kiedyś była i umożliwiała szybkie odnalezienie postów innych osób oraz z odległych dat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojacie Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Podpisuję się pod prośbą o opcję "szukaj" , ew. jeśli to nie możliwe to chociaż przejście do wybranej strony, żeby nie trzeba było wertować stron "po 3" . I wiadomości prywatne! Sorry, widzę, że jest "szukaj" tylko w przypadku 850 stron wciąż nie wiele to daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 15 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2009 Ponawiam prośbę o wyróżnianie w sposob bardziej widoczny numeru strony, na które się znajduje użytkownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi