lapin4 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 witam,mam ogromny problem z uzyskaniem odszkodowania z tyt. następstw nieszczęśliwych wypadków z firmy SIGNAL IDUNA.w marcu 2008r. poważnie złamałam nogę na nartach. po zakończonym leczeniu i rehabilitacji w sierpiniu 2008r. przesłąłam ubezpieczycielowi całą dokumentacje medyczną i do tej pory (5 mcy) nie uzyskałam żadnej odpowiedzi!co miesiac dzwonie z pytaniami ponagleniami ale kobitki z infolini mówią,ze nie maja żadnych informacji i ze oddzwonią.za kazdym telefonem jest to samo.co mam zdobic?do kogo sie zwrócić?bardzo prosze o pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro Bono Opublikowano 28 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 Wskazana jest pomoc fachowca! Odsetki za zwłokę to podstawowe roszczenie, a następnie oszacowanie roszczeń w oparciu o dokumentację medyczną, wszelkie rachunki i wydatki związane z leczeniem oraz aktualne orzecznictwo SN. Należy zdyscyplinowac ubezpieczyciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi