lapin4 Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 witam,mam ogromny problem z uzyskaniem odszkodowania z tyt. następstw nieszczęśliwych wypadków z firmy SIGNAL IDUNA.w marcu 2008r. poważnie złamałam nogę na nartach. po zakończonym leczeniu i rehabilitacji w sierpiniu 2008r. przesłąłam ubezpieczycielowi całą dokumentacje medyczną i do tej pory (5 mcy) nie uzyskałam żadnej odpowiedzi!co miesiac dzwonie z pytaniami ponagleniami ale kobitki z infolini mówią,ze nie maja żadnych informacji i ze oddzwonią.za kazdym telefonem jest to samo.co mam zdobic?do kogo sie zwrócić?bardzo prosze o pomoc! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro Bono Posted January 28, 2009 Share Posted January 28, 2009 Wskazana jest pomoc fachowca! Odsetki za zwłokę to podstawowe roszczenie, a następnie oszacowanie roszczeń w oparciu o dokumentację medyczną, wszelkie rachunki i wydatki związane z leczeniem oraz aktualne orzecznictwo SN. Należy zdyscyplinowac ubezpieczyciela. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts