cindy 328 Opublikowano 9 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Pierwsza kolizja miała miejsce w październiku 2008, Pzu nie wypłaciło do dziś sumy, jaką zaproponował mój rzeczoznawca, sprawę oddaję w tym tygodniu do sądu. Wczoraj miała miejsce kolejna kolizja (luty 2009), sprawca wypadku ubezpieczony w Compensie, straty mniejsze niż poprzednio. Słyszałam, że może być teraz problem z wypłaceniem odszkodowania, czy miał ktoś podobną sytuację? Stłuczki obydwie nie z mojej winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cindy 328 Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2009 Pierwsza kolizja miała miejsce w październiku 2008, Pzu nie wypłaciło do dziś sumy, jaką zaproponował mój rzeczoznawca, sprawę oddaję w tym tygodniu do sądu. Wczoraj miała miejsce kolejna kolizja (luty 2009), sprawca wypadku ubezpieczony w Compensie, straty mniejsze niż poprzednio. Słyszałam, że może być teraz problem z wypłaceniem odszkodowania, czy miał ktoś podobną sytuację? Stłuczki obydwie nie z mojej winy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi