mareklbn Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 witam,ok rok temu mialem maly wypadek na stoku, zlamany mostek z przemieszczeniem, pekniety bark, cos tam z miednica, pokykrecane kciuki.......i przyznano mi 4%, jak dla mnie to troche smieszne bo mostek mam przestawiony i tak mi juz zostanie, wiem ze moge sie odwolac ale nie bardzo wiem jak ma wygladac takie odwolanie jezeli chodzi o NNW jezeli jest szanasa to prosze o pomoc pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro Bono Opublikowano 11 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Polisa NNW... A jaki ubezpieczyciel? Czy istnieje dostęp do jakieś tabeli stawek procentowych za uszczerbek na zdrowiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareklbn Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Pro Bono wrote:Polisa NNW... A jaki ubezpieczyciel? Czy istnieje dostęp do jakieś tabeli stawek procentowych za uszczerbek na zdrowiu?witamjezeli chodzi o firme to SIGNAL IDUNA, a o tabli nic mi nie wiadomo, czy moze mam ich o to poprosic?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareklbn Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2009 Pro Bono wrote:Polisa NNW... A jaki ubezpieczyciel? Czy istnieje dostęp do jakieś tabeli stawek procentowych za uszczerbek na zdrowiu?witam ponownieudalo mi sie odszukac tabele swiadczen nnw i np:1- złamanie mostka od 1-10%- u mnie jest trwale przemieszczenie ok 1cm2- złamanie obojczyka 0d 1-15%.....nie jest nic napisane na temat skrecen, stluczen itd4% przyznano mi zaocznie, wiec chyba moge sie domagac powolania komisji lekarskiej, ale nie bardzo wiem jak takie pismo powinno wygladacjezeli ktos wie co i jak w tym temacie to prosze o pomocpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Najlepiej, wizyta prywatna u lekarza ortopedy - traumatologa, który jest orzecznikiem dla jakiegoś towarzystwa ubezpieczeniowego. Niech napisze Ci opinię o urazie i przede wszystkim powikłaniach. Wtedy masz podstawę do odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi