jagani Posted February 12, 2009 Share Posted February 12, 2009 Miesiąc temu byłam poszkodowaną w kolizji drogowej jako kierowca. W momencie uderzenia po moim hamowaniu odróciłam się do tyłu do dziecka uderzenie samochodu było w prawy bok przodu( przestawienie samochodu o 60 %). uderzenie było w przeciwnym kierunku niż byłam ja skręcona. Doznałam dystorsji kręgosłupa szyjnego i piersiowego. Mam problemy z siedzeniem bo w odcinku piersiowym zostało zerwane więzadło ( miałam rezonans a lekarz mówi że to nie wychodzi na rezonansie). Noszę kołnierz i szrórówkę na kręgosłup piersiowy a bez niej nie mogę siedzieć i stać czyli być w pozycji stojącej. Lekarz mówi że to może długa tyk być. Jak powinnam to opisać i jakiej kwoty mogę się spodziewać od ubezpieczyciela. Czekam na wskazówki bo towarzystwo ubezpieczeniowe napewno mi w tym nie pomoże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iras231 Posted February 13, 2009 Share Posted February 13, 2009 powinienes się straać o zadośćuczynienie z oc sprawcy z tego na pewno będą jakieś pieniążki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts