blackpanther Opublikowano 16 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2009 Witam wszystkich. "rehabilitację po wypadku" przeczytałam od pierwszej strony Jest tutaj prawie wszystko Co powiecie na jeszcze jedną formę pomocy? może każdy doda od siebie namiary na rehabilitantów, lekarzy, ośrodki rehabilitacyjne, które poleca lub przed którymi ostrzega? Może wg jakiegoś schematu -dla ułatwienia? np. Warszawa- polecam- ............. Myślę, że każdy ma coś do powiedzenia na ten temat a kto wie lepiej niż sami zainteresowani Co Wy na to? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokiet Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 OK, to jedziemy Kraków - polecam Rehabilitacja Panaceum (tylko są dwie - chodzi o tą na Rusznikarskiej - Piotr Rutkowski i Jacek Pilch) - adresu mi www nie wolno podać, więc nie podaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpanther Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 Brawo! Mamy pierwszy wpis Ze swojej strony też coś dodamWROCŁAW- polecam- Studium Czamary z Kościuszki- rewelacyjnie zajmują się kompleksową rehabilitacją kolan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivy Opublikowano 22 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2009 warszawa - lekarz ortopeda Lech Karwicki centrum medyczne damiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł1661348179 Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Nie polecam prowadzenia leczenia w szpitalu Wojskowy w Szczecinie.prowadzenie po leczeniu maja fatalne .co przychodzisz do swojego lekarza inny go zastepuje,kazdy ma swoje zdanie z lekarzy jesli nietrafisz na swojego lekarza prowadzacego,malo co brakowalo z kulami bym poszedl do pracy!!!!!odradzam,najlepiej wybrac sobie innego lekarza po urazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokiet Opublikowano 28 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2009 Skoro przy nie polecaniu jesteśmy... Kraków - Ostrzegam przed / nie polecam - dr Artura Gądka - szpital Ortopedicum w Krakowie. Za jego postępowanie medyczne muszę teraz "słono płacić". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 Łódź Nie polecam -1. Ortopedów ze szpitala im. Kopernika - ale tylko tych którzy chodzą na obchodach i udają specjalistów, natomiast złego nie powiem o ortopedach którzy wykonują tam zabiegi, zwłaszcza zespolenie gwoździem śródszpikowym.2. Dr Janiak nie pamiętam imienia, ale poporstu tragedia, ja 2 razy sie zawiodłem, natomiast znajoma raz, nie dość że facet jest opryskliwy i niekulturalny to do tego w niektórych dziedzinach dyletant. Polecam1. Dr Marek Krochmalski - Medical Magnus - facet zna sie na rzeczy, głównie na sprawach związanych z kolanami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpanther Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 GDAŃSK- polecam (info zdobyte od znajomych- dzięki za pomoc) dr Wiśniewski- Swissmed, Marii Skłodowskiej - Curie dr Piotr Sieliwończyk, Miszewskiego 18 dr Paweł Cieśla, Słowackiego 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowak13 Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Polecam nowo otwarty Dzienny Oddział Rehabilitacyjny w Chrzanowie przy ul.Kościuszki 14.Z takim miłym podejściem do pacjenta ze strony kierownictwa, personelu i lekarzy nie spotkałam się już dawno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 WARSZAWAPOLECAM REHABILITANTÓW NA SZASERÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpanther Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 agula wrote:WARSZAWAREHABILITANTÓW NA SZASERÓWagula...ale co? polecasz czy odradzasz...bo to jakby ...ważne :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agula Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 blackpanther wrote:agula wrote:WARSZAWAREHABILITANTÓW NA SZASERÓWagula...ale co? polecasz czy odradzasz...bo to jakby ...ważne :lol:polecam oczywiście ZAPĘDZIŁAM SIĘ.... takie wrażenie zrobiła na mnie Twoja idea Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ivy Opublikowano 9 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2009 Ivy wrote: warszawa - lekarz ortopeda Lech Karwicki centrum medyczne damiana oczywiscie Go polecam, nie polecam lekarzy w szpitalu na Solcu, porazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzenio79 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 POLECAM: WARSZAWA - Szpital Kliniczny Dzieciątka Jezus - Centrum Leczenia Obrażeń ul. Lindley'a 4dr Sławomir Żarek - chirurgia ortopedyczna, ortopedia i traumatologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korel Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Polecam: Piekary Śląskie - dr Jan Pająk (Szpital Chirurgii Urazowej im. J.Daaba)Żory - dr Marek Jędrysik (Sport Klinika Chirurgii Endoskopowej) - więzadła, kolanaKraków - dr Paweł Zieliński (Krakowskie Centrum Rehabilitacji)Kraków - dr Marek Zawiślak (Przychodnia Szwedzka Inter-Medicus)Wrocław - dr Leszek Morasiewicz (prywatny gabinet) Odradzam: chirurgia Szpitala T.Chałubińskiego w Zakopanemchirurgia Szpitala Rydygiera w Krakowiechirurgia Kliniki Ortopedii w Zakopanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackpanther Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Ivy wrote:warszawa - lekarz ortopeda Lech Karwicki centrum medyczne damianaIvy- pobudka ale co? polecasz czy odradzasz? :lol:no ok- już wiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ehhh Opublikowano 18 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 krokiet wrote:Skoro przy nie polecaniu jesteśmy...Kraków - Ostrzegam przed / nie polecam - dr Artura Gądka - szpital Ortopedicum w Krakowie. Za jego postępowanie medyczne muszę teraz "słono płacić".Dziwne, bo rehabilitacja w " Ortopedicum" rusza dopiero 1 maja 2009:P. Ale widzę, że złorzeczących jasnowidzy na forum nie brakuje:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bozena mazon Opublikowano 26 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2009 Szukam pomocy dla kogoś z rodziny - "Krokiet" napisz co jest nie tak z Ortopedicum, że miałeś problemy zdrowotne? wydawało mi się ze skoro prywatna kilinika, to wszystko jest na najwyższym poziomie. Błagam odpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grek43 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2009 C.R.I.K W Konstacinie kopleksowa opieka POLECAM strata czasu na sanatorium w Augostowie chyba ze baletyi wypoczynek latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziut Opublikowano 21 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2009 czy ktos moze polecic jakies osrodki w poznaniu? zwlaszcza ambualatoryjne na skierowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
riviolla Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2009 Polecam doktora Mariana Papieża, ordynatora oddziału chirurgii urazowo-ortopedycznej w Szpitalu Powiatowym im. dr Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem - świetny fachowiec i bardzo miły człowiek Odradzam młodego rehabilitanta z tego samego szpitala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
justi60 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 Polecam:KLINIKA REHABILITACJI NOWY DWÓRPo prostu rewelka, uciekałam przed operacją po rehabilitacji u nich jest lepiej:)A że mi pomogli polecam serdecznie, indywidualne podejście do pacjenta, a to bardzo ważne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basia1562 Opublikowano 26 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2009 EŁK-Szpital Miejski,nie polecam!!!!!!!!!!!!!! Tam nie dają szans pacjentowi na powrót do zdrowia! i mówią to bezpośrednio pacjentowi!!!!!! Tam można się tylko ZAŁAMAĆ!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 6 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2009 krokiet wrote:OK, to jedziemy Kraków - polecam Rehabilitacja Panaceum (tylko są dwie - chodzi o tą na Rusznikarskiej - Piotr Rutkowski i Jacek Pilch) - adresu mi www nie wolno podać, więc nie podaję Zgadzam się na 100% też polecam PANACEUM zadowolna żabka Rutkowski świetny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Rutkowski przyj,muje ,jeszce w skotnikach w Ośrodku sportowym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LillaKorn Opublikowano 8 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2009 Szpital Miejski w Gdyni - ortopedia - prywatny folwark! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 22 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2009 żabka wrote: Rutkowski przyj,muje ,jeszce w skotnikach w Ośrodku sportowym! Odradzam rehabilitację Na Kopernika w Krakowie.Tam czas się zatrzymał w 1960roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nobi3 Opublikowano 4 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Ja polecam Szpital Rehabilitacyjny Barska we Włocławku. Placówka powstała ok miesiąc temu, ale już przyjmują. Można się położyć na oddział lub rehabilitować w trybie ambulatoryjnym. Byłem już na sześciu zabiegach i jest super. W takich dobrych warunkach jeszcze się nie leczyłem Sporo informacji jest na stronie internetowej barska.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nietypowy Opublikowano 7 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Kraków polecam-Artur Pawłowski ul.Nilla , odradzam Lupa ul. Łużycka, M.Kacperska ul. Prądnicka, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zabka Opublikowano 21 Listopada 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2009 nietypowy wrote: Kraków polecam-Artur Pawłowski ul.Nilla , odradzam Lupa ul. Łużycka, M.Kacperska ul. Prądnicka, Nietypowy -co z tym Lupą - maja stare metody, koleżanka się tam wybiera rehabilitowałeś sie tam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi