Michal1986 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Również podpisuję się pod postem wyżej - Centrum Norman to jedna z lepszych placówek rehabilitacyjnych w Polsce. Dużo można o nim znaleźć w internecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozka Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Wrocław - polecam centrum Czamary na Kościuszki, rewelacja jeśli chodzi o rehabilitację operacji kolan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Psalm Opublikowano 2 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2015 CM Gamma w Warszawie - pełen profesjonalizm w każdym zakresie. Jak robili mi badania to lekarz pytał o zdanie technika a potem informował go o swoim działaniu. To wiele znaczy - bo każdy rozwija wiedzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieczka Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 ja natomiast polecam ośrodek Źródlana w Zielonej Górze - bardzo dobre podejście, miałam własnego fizjoteraupetę, a nie że była grupa a jeden fizjoterapeuta stoi i każe nam zmieniać pozycje. Bardziej kierowali się tym co mnie boli niż wynikami ze szpitala za co jestem im bardzo wdzięczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karola88 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 brzozka wrote: KRAKÓW - polecam doktora Rafała Więcka. przyjmuje na Nowej Hucie, ma swój zespół rehabilitantów. wysokiej klasy specjaliści Również polecam, byłam u nich po wypadku samochodowym rok temu i do tej pory żadnych dolegliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loveparis Opublikowano 24 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2015 ja chodziłam na rehabilitacje do dr Więcka i mi pomogło. poczytaj sobie opinie, zapytaj jeszcze znajomych, bo dobrze miec kilka zrodel informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingadarla Opublikowano 8 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2015 ja mam rehabilitacje w Zielonej Gorze na Zrodlanej. Lekarz rehabilitacji jest tam swietny - na pierwszej wizycie dokladnie przemaglowal moje wyniki, ogladal moje kolano i pytal kiedy boli, kiedy nie, jak sobie radze z bolem i inne. Z fizjoterapeuta zajecia tez sa super - caly czas jest ze mna, kontroluje mnie i to co robie, generalnie jest mega. W dodatku maja licencje rehasport, wiec nie odwalaja fuszery jak na nfz czasem. W sumie ciesze sie, ze sama za to place, bo przynajmniej wiem na co ida moje pieniadze, a kolano ma sie coraz lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2015 WROCŁAW:Ja polecam Piotra Balcerzaka, fenomenalny człowiek i świetny specjalista. Ogrom kursów i bogaty bagaż doświadczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DUde Opublikowano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 WROCŁAWZdecydowanie warto zainteresować sie ośrodkiem czamara centrum. Zajmują się często sportowcami co tylko pokazuje jakie ludzie do nich mają zaufanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid.bady Opublikowano 23 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2016 Gdańsk. Czy ktoś rehabilitował się w physioandtherapy http://www.physioandtherapy.pl/? Masaże, zabiegi, cokolwiek? Potrzebuję jakichś wskazówek co do metod i zabiegów. Mam zwyrodnienia kręgosłupa i muszę w końcu coś z sobą zrobić, bo już nie daje rady. Będę wdzięczna za info i pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgataWp Opublikowano 15 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2016 W Krakowie polecam Polskie Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej Votum. Bardzo angażują się w problem każdego pacjenta. Mają szeroki zakres usług a gdy potrzeba szukają niestandardowych rozwiązań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RateK999 Opublikowano 18 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2016 Kraków- polecam centrum Fizjomed. Wróciłęm tam do formy po zabiegu artroplastyki ( proteza dysku).Prowadzą terapie z wykorzystaniem nowoczesnych metod, kompleksowe podejście do pacjenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata80 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 W Krakowie polecam rehadom Marcin Miłek szczególnie jeśli chodzi o fizjoterapię z zakresu neurologii, dzięki niemu znowu chodzę i normalnie funkcjonuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata80 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 W Krakowie polecam Rehadom szczególnie jeśli chodzi o fizjoterapię z zakresu neurologii, dzięki niemu znowu chodzę i normalnie funkcjonuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata80 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 W Krakowie polecam Rehadom Marcin Miłek szczególnie jeśli chodzi o fizjoterapię z zakresu neurologii, dzięki niemu znowu chodzę i normalnie funkcjonuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agata80 Opublikowano 22 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2016 w Krakowie polecam Rehadom Marcin Miłek szczególnie jeśli chodzi o fizjoterapię z zakresu neurologii, dzięki niemu znowu chodzę i normalnie funkcjonuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murzynkowa Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jeżeli chodzi o Kraków i okolice to podrzucam Wam te namiary: rehabilitacje.org Ja na rehabilitację chodze na ul. Piwna 22. Pracujący tam rehabilitanci są naprawdę dobrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murzynkowa Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Jeżeli chodzi o Kraków i okolice to podrzucam Wam te namiary: rehabilitacje.org Ja na rehabilitację chodze na ul. Piwna 22. Pracujący tam rehabilitanci są naprawdę dobrzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murzynkowa Opublikowano 24 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2016 Przepraszam za dwa takie same posty, ale nie wiem czemu sie tak dodało.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murzynkowa Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RateK999 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Kraków- polecam centrum Fizjomed. Wróciłem tam do formy po zabiegu artroplastyki ( proteza dysku). Endproteze miałem wstawianą w odcinku lędźwiowym też prywatnie ale nie będę pisać gdzie bo nie do końca jestem zadowolony z opieki w tamtej klinice.Chociaż sam zabieg bardzo polecam wszystkim zmagającym się z bólem, jest on często wykonywany i zazwyczaj przynosi dobre efekty. Myślę że jeżeli leczymy się z własnej kieszeni to opieka powinna być bez zarzutu i tak było w fizjomedzie. Pracowałem z dwoma fizjoterapeutami w tamtym ośrodku i oboje bardzo profesjonalni, ogromnie mi pomogli. Dużo korzystaliśmy ze specjalistycznego sprzętu bo sale rehabilitacyjne są świetnie wyposażone w nowoczesne narzędzia. Także wszystkim z Krakowa i okolic polecam ten ośrodek. Poza tym na korzyść jest też łatwy dojazd blisko centrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RateK999 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Kraków- polecam centrum Fizjomed. Wróciłem tam do formy po zabiegu artroplastyki ( proteza dysku). Endproteze miałem wstawianą w odcinku lędźwiowym też prywatnie ale nie będę pisać gdzie bo nie do końca jestem zadowolony z opieki w tamtej klinice.Chociaż sam zabieg bardzo polecam wszystkim zmagającym się z bólem, jest on często wykonywany i zazwyczaj przynosi dobre efekty. Myślę że jeżeli leczymy się z własnej kieszeni to opieka powinna być bez zarzutu i tak było w fizjomedzie. Pracowałem z dwoma fizjoterapeutami w tamtym ośrodku i oboje bardzo profesjonalni, ogromnie mi pomogli. Dużo korzystaliśmy ze specjalistycznego sprzętu bo sale rehabilitacyjne są świetnie wyposażone w nowoczesne narzędzia. Także wszystkim z Krakowa i okolic polecam ten ośrodek. Poza tym na korzyść jest też łatwy dojazd blisko centrum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jagoda33 Opublikowano 15 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2017 Ja w Krakowie polecam RehaPro na Senatorskiej. ten gabinet poleciła mi przyjaciółka, która miała problemy z koleniem, ja z kolei zmagam się z bólami kręgosłupa. Póki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Już po kilku wizytach na fizjoterapii czuję znaczną rożnicę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Teratka Opublikowano 7 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2017 W Katowicach polecam gabinet Rehamed przy ulicy Lwowskiej 4 . Chodzę tam na rehabilitacje po wstawieniu endoprotezy barku. Pan Krzysztof, który się mną zajmuje daje mi wiele cennych wskazówek jak mam dbać o swoje zdrowie po wypadku a dzięki ćwiczeniom odzyskuję sprawność w barku i ręce. Co fajne ma w swojej ofercie również rehabilitację z dojazdem do domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janek_maj Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Ja po urazie poszedłem z polecenia znajomego do Damiana Pasternaka przy Jubilacie w Krakowie i po dobrych kilku wizytach coś się powoli zaczyna poprawiać. Pierwsze 3 wizyty odbywały się w domu bo nie mogłem chodzić także za to plus. Cenowo nieźle, terminy mają bardzo dobre jak na Kraków. Jak wpiszecie fizjoterapia-pasternak to więcej info wyskoczy także z czystym sumieniem mogę zaproponować ten gabinet.Pozdrawiam, Janek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilenka Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Polecam Medikar home care- rehabilitacja w domu pacjenta. Super sprawa i mega wygoda- do mnie przyjeżdżali jak byłam po wypadku samochodowym i pomogli mi odzyskać sprawność po nim. Rehabilitant ma indywidualne podejście do sprawy i udziela wielu cennych rad jak o siebie odpowiednio dbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borys88 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Szukam dobrego rehabilitanta, który specjalizuje się w kręgosłupie szyjnym. Zna ktoś godna polecenia osobę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryjka Opublikowano 20 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Cz ktoś coś wie na temat rehabilitacji na oddziale szpitalnym w Kochcicach .Mam tam skierowanie i nie wiem co mnie tam czeka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emilgos Opublikowano 4 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2017 Dobrze przeprowadzona rehabilitacja po wypadku to połowa sukcesu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaudia098 Opublikowano 2 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2018 Ja polecam Rehaorthopedica z Krakowa. Z usług kliniki korzystam już kilka lat i nie wyobrażam sobie, co by się ze mną stało gdyby nie oni. Dzięki zabiegom fizjoterapeutycznym świadczonym przez klinikę regularnie uprawiam sport, a żaden większy wysiłek nie jest mi straszny. Klinika ma bardzo przystępne ceny, które u niejednego fizjoterapeuty przyprawiają o ból głowy. W pełni wykwalifikowany personel podchodzi do klienta z należytą starannością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi