drollo Opublikowano 29 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2010 Widzę, że sporo osób tutaj ma duże doświadczenie z rehabilitantami. Aż tak połamane jest to nasze społeczeństwo? Niestety zaliczam się do tego grona:p Ja też jestem z Wrocławia, widzę, że już kilka osób polecało kogoś z tego miasta, ale czy słyszeliście może coś na temat Pana Andrzeja Studzińskiego z KRM (Kompleksowej Rehabilitacji Mobilnej)? Bo znajomy mi polecił ten gabinet i jestem ciekaw czy ktoś już miał jakiś kontakt z nimi? Plusem jest, że mogą dojeżdżać podobno do domu, ale w sumie nie jest to dla mnie kluczowy element przy wyborze:) Czekam na jakieś informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mackovy Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Hej Drollo! Ja chodziłem na rehabilitację do Czamary, na Kościuszki, niby było ok, ale po pierwsze drogo, a po drugie tam jednak jest taka masówka... Niby masz swojego rehabilitanta, ale często musisz się przypominać, żeby się Tobą zajęli. Ale jak komuś to nie przeszkadza, to może być Natomiast co do tego KRM, to mój brat do nich chodził i bardzo ich sobie chwalił. No jednak jest to mniejszy gabinet, ale dzięki temu przychodzisz i podobno tylko Tobą się zajmują. Brat miał problemy złamaną nogę, więc niby nic poważnego, ale i tak bardzo szybko wrócił do formy i już nie odczuwa skutków tego złamania. Więc chyba warto ich wypróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konara Opublikowano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2011 Ja z Warszawy polecam Kingę Podsiadło, po złamaniu dwukostkowym odrzuciłam kule po ok 3 tygodniach odrzuciłam obie kule, po ok 1,5 mies. praktycznie funkcjonuję normalnie. Zajmuje się także sportowcami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majonez Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 madziunik wrote:ODRADZAM zdecydowanie przychodnie na PAWIŃSKIEGO W WARSZAWIE - lekarza nazwiska nie pamietam ale to był taki starszy pan doktor (jak znajde nazwisko tego pana dopiszę)a dlaczego? pan doktor wyslal mnie na usg kolana z ktorego nic nie wynikało - no i w sumie do niczego bym sie nie mogła przyczepić gdyby nie fakt ze pan doktor mi kolana nawet nie zbadał. mowiac panu doktorowi ze mnie boli jak chodze ze mam taki odruch samozachowawczy który nie pozwala mi biegać pan doktor skwitował to słowami " niech Pani przestanie o tym myślec to pania przestanie boleć". Trzasnełam drzwiami i wyszłam bo nic innego mi nie pozostało.OBECNIE jestem 3 dni po rekonstrukcji ACL przeprowadzonej przez dr Pawła Ambroziaka ze szpitala MSWIA w warszawieczy mozesz powiedziec cos wiecej o dr. Ambroziku bo mam oddac sie w jego rece i chce wiedziec czy to dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alawpr1 Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 majonez wrote:madziunik wrote:ODRADZAM zdecydowanie przychodnie na PAWIŃSKIEGO W WARSZAWIE - lekarza nazwiska nie pamietam ale to był taki starszy pan doktor (jak znajde nazwisko tego pana dopiszę)a dlaczego? pan doktor wyslal mnie na usg kolana z ktorego nic nie wynikało - no i w sumie do niczego bym sie nie mogła przyczepić gdyby nie fakt ze pan doktor mi kolana nawet nie zbadał. mowiac panu doktorowi ze mnie boli jak chodze ze mam taki odruch samozachowawczy który nie pozwala mi biegać pan doktor skwitował to słowami " niech Pani przestanie o tym myślec to pania przestanie boleć". Trzasnełam drzwiami i wyszłam bo nic innego mi nie pozostało.OBECNIE jestem 3 dni po rekonstrukcji ACL przeprowadzonej przez dr Pawła Ambroziaka ze szpitala MSWIA w warszawieczy mozesz powiedziec cos wiecej o dr. Ambroziku bo mam oddac sie w jego rece i chce wiedziec czy to dobra decyzjaświetny specjalista,śmiało możesz oddac sie w jego ręce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suri Opublikowano 5 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2011 A może ktoś słyszał o turnusie rehabilitacyjnym w klinice "Votum" w Krakowie. Mam zamiar wyslać tam męża - jest po udarze mózgu. chciałabym widzieć jak tam jest- wkońcu płacę za 4 tygodnie 17.000zł. mam nadzieję, że będą efekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukassszzz Opublikowano 22 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 czy jest ktoś po rehabilitacji w mławie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powaznypan Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2011 A ja polecam Rehabilitantkę z warszawy Panią Agnieszkę Kalupa, przygotowywała mnie do operacji stawu kolanowego (endoproteza) a następnie prowadziła moją rehabilitację po operacji dzięki czemu wróciłem do pełnej sprawności. Młoda ale profesjonalnie podchodząca osoba. Przyjmuje w centrum leczenia ran w warszawie ul. Żeromskiego 33 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek0423 Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 POLECAM POLECAM POLECAM Pana Krzysztofa Adamowicza - Warszawa-Ochota. przychodnia Actimedica - z ręką na sercu!!! Profesjonalizm, atmosfera rewelacyjna! Efekty wspaniałe aż mój ortopeda był w szoku i chciał Pana Krzyśka koniecznie poznać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franka Opublikowano 11 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2011 A Poznań? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek Opublikowano 14 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2011 Franka wrote:A Poznań?W Poznaniu klinika RehaSport. Ogólnie wszyscy rehabilitanci są tam bardzo dobrze, jednak szczególnie polecam Barnabę Perek, Macieja Biegańskiego oraz Marcina Łepskiego.W Zielonej Górze polecam panią Anię w przychodni Olipm, do tego Rafał Pisarski oraz Mirosław Rutkowski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdrowie Opublikowano 10 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2011 Polecam w Warszawie Orthos, szolc Rogozińskiego 1; nie polecam Krzysztofa Abramowicza z Actimedica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rehab Opublikowano 13 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2011 Rehabilitacja to fizjoterapeuci i masażyści. No ich usługi nie są tanie (w warszawie nawet 100 zł za godzinę!).Dlatego warto poszukać takich masażystów na favore.pl i zorientować się kto i za ile co może zrobić. http://www.favore.pl/cat201212_fizjoterapeuci.html Można ewentualnie poszukać po jakiś fundacjach, oni też za odpłatnością mają masażystów - niewidomych, ale to naprawdę spece są od takich zabiegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pacjent 87 Opublikowano 18 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2011 Klinika rehabilitacji nowy dwór POLECAM Gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agi19 Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Polecam Centrum Rehabilitacji MODERN-REH w Mysłowicach.Mają najnowszej genetacji sprzęt do rehabilitacji i diagnozy jaki żaden osrodek w polsce jeszcze nie posiada.A oprócz tego świetą kadre godną polecenia.Ośrodek jest naprawde na wysokim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harrisonford Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 A co sądzicie o Klinice Nowy Dwór? Warto się w niej rehabilitować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrau Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 rehabilitować warto się ZAWSZE. Im lepsza klinika tym lepiej, a Nowy Dwór oferuje usługi na najwyższym poziomie, zdecydowanie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izulkak Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 żabka wrote:krokiet wrote:OK, to jedziemy Kraków - polecam Rehabilitacja Panaceum (tylko są dwie - chodzi o tą na Rusznikarskiej - Piotr Rutkowski i Jacek Pilch) - adresu mi www nie wolno podać, więc nie podaję Zgadzam się na 100% też polecam PANACEUM zadowolna żabka Rutkowski świetny!!!Tak polecacie Piotra Rutkowskiego i Jacka Pilcha... Nie wiem nie byłam w Panaceum... Oni pracuję jednak też w KCR-ze, a tam bywam regularnie. Jeśli chodzi o KCR to zdecydowanie ich nie polecam. W ogóle jedynym rehabilitantem godnym polecenia tam jest Tomek Malinowski w Przychodni i ewentualnie Jarek Kaczor w Szpitalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lizzzy Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 na łużyckiej w krakowie jest teraz nowy gabinet Reha Plus z rehabilitantami przez nich szkolnymi, dokładnie diagnozują i naprawde czuć, że wiedza co robią, polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziamb Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 witamw Krakowie polecam młodego, ambitnego fizjoterapeutę. Postawił mojego znajomego na nogi. Pracuje w szpitalu, ale z tego co mi wiadomo- dorabia prywatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zuziamb Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 mam tylko nr telefonu792 571 522 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozka Opublikowano 2 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 KRAKÓW - polecam doktora Rafała Więcka. przyjmuje na Nowej Hucie, ma swój zespół rehabilitantów. wysokiej klasy specjaliści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrau Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Polecam klinikę rehabilitacyjną Nowy Dwór: badanie wstępne i przyjęcie pod warunkiem, że rehabilitacja będzie skuteczna, honorowane refundacje z NFZ i ubezpieczenia prywatne (PZU, Hestia, Alianz). Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marlena86 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 GDAŃSK (Wrzeszcz i Oliwa)-Polecam z całym przekonaniem gabinet rehabilitacji Dominik Zaglaniczny .Pełen profesjonalizm i bardzo fachowa pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kachaje Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Zapraszamy do nowo otwartego Centrum Terapii i Rozwoju OpenMedical w Krakowie przy ul. GĘSIEJ (obok Galerii Kazimierz). Prowadzimy konsultacje lekarskie, specjalizujemy się w rehabilitacji ortopedycznej i neurologicznej, prowadzimy także psychoterapię oraz rehabilitację w wodzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liberales85 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Czy ktoś może coś powiedzieć o rehabilitacji w Warszawie na AWF-ie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisniewska505 Opublikowano 29 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2011 Polecam gabinet Rehabilitacji Funkcjonalnej Dominik Zaglaniczny w Gdańsku ! ))Bardzo Zadowolona Pacjentka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andziki111 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Mam numer do mojego rehabilitanta ( Gdańsk ) : 728 459 423 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefan1977 Opublikowano 2 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2012 Z Gdańska też mam dobrego rehabilitanta, nazywa się Dominik Zaglaniczny - polecam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anuka Opublikowano 8 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Polecam wszystkim gabinet przy łużyckiej 19 w Krakowie nazywa się Reha Plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi