Witam serdecznie.
W Poznaniu polecam terapeutów: mgr A.Leśniowski i mgr T.Wichniarek, firma Fizjo Activ.
Indywidualne podejście i rzeczowo.
Założył blackpanther, 16 lutego 2009 · 6 235 wyświetleń · strona 4 z 6
Witam serdecznie.
W Poznaniu polecam terapeutów: mgr A.Leśniowski i mgr T.Wichniarek, firma Fizjo Activ.
Indywidualne podejście i rzeczowo.
Też się w takim razie przyłącze i wypowiem na podstawie własnego doświadczenia.
Ortopeda Kraków to szczególnie dr Kruk.
Rehabilitacja Kraków to fizjoterapeuta Jacek Pilch (kiedyś na Rusznikarskiej bodajże 14a/20 teraz nie wiem).
W okresie rehabilitacji po wypadku natrafiłem na około 9 rehabilitantów i 10 lekarzy i tak stwierdzam,
chociaż na pewno są tez jeszcze jacyś inni godni polecenia. Także to moja opinia.
Pozdrawiam
Ps. Trudno mi powiedzieć gdzie obecnie przyjmują ale na pewno będzie info o nich na internecie
Mirona napisał(a):
Kraków - polecam Ci Prywatne Gabinety Ortopedyczno-Rehabilitacyjne Grażyna i Rafał Więcek. Terapia falą uderzeniową jest naprawdę zbawienna.
najlepsza rehabilitacja na Rusznikarskiej P. Rutkowski wspaniały Polecam!!
Odradzam!!!
Klinika Endoskopowa w Żorach i dr Dec- stawy skokowe. Nieźle mnie załatwił. Nie zszył zerwanych mięśni, więzadeł. Doszło u mnie do niestabilności i rozwarstwienia mięśni. Kości złożył tak, że nie można było chodzić. A 5 razy zaglądał do mojej nogi! Dodatkowo zakazili mnie w szpitalu! Przeszłam 9 operację właśnie rekonstrukcji kości i tkanek miękkich.
W tym roku zacząłem przygodę z bieganiem. Niestety "padło" mi kolano i chyba achilles. Kogo polecacie w Łodzi?
Czy ktoś zna dra Domżalskiego? Był u niego?
Podobno jest też nowy obiekt koło Łodzi - Columna Medica? Proszę o jakieś informacje...
Witam wszystkich z Krakowa i nie tyko
Jest super fachowcem. Dzięki niemu nie musiałam iść na operację kręgosłupa.
A 1-2 razy w miesiącu serie zastrzyków już nie pomagały, rwa kulszowa nie pozwalała funkcjonować.
Przeszłam swój mały horror z bólem. Mówcie co chcecie, ale ja uważam że wszystkie cudowne zabiegi to wielkie nic w porównaniu z wyszkolonym, mądrym fachowcem.
Lekarze widzieli tylko dolegliwości- i jedno wyjście-operacja.
Dzięki dr Orłowskiemu uniknęłam bezsensownej operacji- wymiany stawu biodrowego i zrozumiałam jak ważna jest podstawowa wiedza na temat dolegliwości i przyczyn je wywołujących.
Jest drogi, ale nie żałuję ani grosza i dzięki mu za wszystko.
Dzisiaj sama skłaniam znajomych do szukania pomocy u dobrego fizjoterapeuty, a nie tylko lekarza medycyny naturalnej.
Obecnie mam innego fizjoterapeutę, tańszy i nie ma takiego problemu z dostaniem się do niego, bo takie dolegliwości kręgosłupa trzeba od czasu do czasu przeprostować 🙂
POLECAM!!
Gabinet CRF Werakso w Szczecinie. Masaż, kręgarstwo i fizjoterapia jaką tam uraczyłem na najwyższym poziomie. Do tego kadra niesamowicie miła. Naprawdę czułem się "zaopiekowany"
WROCŁAW - polecam placówkę Med-ap
rehabilitacja, porady i sklep medyczny.
Więc jak coś to nie trzeba iść daleko po kule, nawet sami Ci je przyniosą;P
Szczerze polecam turnusy rehabilitacyjne w DPCh "PROMIEŃ" W Mariówce w mazowieckim. Stosunkowo do innych miejsc - tanio: 700 zł. za tygodniowy pobyt w pokoju dwuosobowym. Jedynka - po dopłacie 100 zł. Przesympatyczna obsługa, szeroka baza zabiegowa, całodobowa opieka lekarska 🙂
Dodam - możliwość dofinansowania z PFRON. 🙂
Centrum Rehabilitacyjno-Medyczne Norman
Rehabilitacja na urządzeniu PAJĄK, którego wynalazcą oraz konstruktorem jest właściciel ośrodka. Niesamowite rezultaty dzięki doświadczonym fizjoterapeutom.
W między czasie kiedy ja byłem na turnusie był też mężczyzna po wylewie. Fizjoterapeuci postawili go na nogi w 2 dni, a rehabilitacja trwała łącznie 2 tygodnie. U mnie trwało to troszkę dłużej jednak obrażenia były okropne. Polecam z czystym sumieniem za profesjonalizm, miłą atmosferę, która sprzyja tak intensywnej terapii oraz dziękuję za bardzo zindywidualizowaną terapię.
Namiary:
Centrum Norman
75-393 Koszalin
ul. Pomorska 28
Jako, że nie mogę dodawać linków jako nowy użytkownik to wpiszcie w google: normanrehabilitation