Rehabilitacja - opinie i polecenia o ośrodkach rehabilitacji powypadkowej
Założył blackpanther, 16 lutego 2009 · 6 235 wyświetleń · strona 5 z 6
brzozka napisał(a):
KRAKÓW - polecam doktora Rafała Więcka. przyjmuje na Nowej Hucie, ma swój zespół rehabilitantów. wysokiej klasy specjaliści
Również polecam, byłam u nich po wypadku samochodowym rok temu i do tej pory żadnych dolegliwości.
WROCŁAW:
Ja polecam Piotra Balcerzaka, fenomenalny człowiek i świetny specjalista. Ogrom kursów i bogaty bagaż doświadczeń.
WROCŁAW
Zdecydowanie warto zainteresować sie ośrodkiem czamara centrum. Zajmują się często sportowcami co tylko pokazuje jakie ludzie do nich mają zaufanie.
Kraków- polecam centrum Fizjomed. Wróciłęm tam do formy po zabiegu artroplastyki ( proteza dysku).
Prowadzą terapie z wykorzystaniem nowoczesnych metod, kompleksowe podejście do pacjenta.
Ja po urazie poszedłem z polecenia znajomego do Damiana Pasternaka przy Jubilacie w Krakowie i po dobrych kilku wizytach coś się powoli zaczyna poprawiać. Pierwsze 3 wizyty odbywały się w domu bo nie mogłem chodzić także za to plus. Cenowo nieźle, terminy mają bardzo dobre jak na Kraków. Jak wpiszecie fizjoterapia-pasternak to więcej info wyskoczy także z czystym sumieniem mogę zaproponować ten gabinet.
Pozdrawiam, Janek