Rehabilitacja - opinie i polecenia o ośrodkach rehabilitacji powypadkowej

Założył blackpanther, 16 lutego 2009 · 6 235 wyświetleń · strona 5 z 6

Michal1986
Również podpisuję się pod postem wyżej - Centrum Norman to jedna z lepszych placówek rehabilitacyjnych w Polsce. Dużo można o nim znaleźć w internecie.
brzozka
Wrocław - polecam centrum Czamary na Kościuszki, rewelacja jeśli chodzi o rehabilitację operacji kolan 🙂
Psalm
CM Gamma w Warszawie - pełen profesjonalizm w każdym zakresie. Jak robili mi badania to lekarz pytał o zdanie technika a potem informował go o swoim działaniu. To wiele znaczy - bo każdy rozwija wiedzę.
manieczka
ja natomiast polecam ośrodek Źródlana w Zielonej Górze - bardzo dobre podejście, miałam własnego fizjoteraupetę, a nie że była grupa a jeden fizjoterapeuta stoi i każe nam zmieniać pozycje. Bardziej kierowali się tym co mnie boli niż wynikami ze szpitala za co jestem im bardzo wdzięczna
Karola88

brzozka napisał(a):

KRAKÓW - polecam doktora Rafała Więcka. przyjmuje na Nowej Hucie, ma swój zespół rehabilitantów. wysokiej klasy specjaliści

Również polecam, byłam u nich po wypadku samochodowym rok temu i do tej pory żadnych dolegliwości.

loveparis
ja chodziłam na rehabilitacje do dr Więcka i mi pomogło. poczytaj sobie opinie, zapytaj jeszcze znajomych, bo dobrze miec kilka zrodel informacji
kingadarla
ja mam rehabilitacje w Zielonej Gorze na Zrodlanej. Lekarz rehabilitacji jest tam swietny - na pierwszej wizycie dokladnie przemaglowal moje wyniki, ogladal moje kolano i pytal kiedy boli, kiedy nie, jak sobie radze z bolem i inne. Z fizjoterapeuta zajecia tez sa super - caly czas jest ze mna, kontroluje mnie i to co robie, generalnie jest mega. W dodatku maja licencje rehasport, wiec nie odwalaja fuszery jak na nfz czasem. W sumie ciesze sie, ze sama za to place, bo przynajmniej wiem na co ida moje pieniadze, a kolano ma sie coraz lepiej
adamos

WROCŁAW:

Ja polecam Piotra Balcerzaka, fenomenalny człowiek i świetny specjalista. Ogrom kursów i bogaty bagaż doświadczeń.

DUde

WROCŁAW

Zdecydowanie warto zainteresować sie ośrodkiem czamara centrum. Zajmują się często sportowcami co tylko pokazuje jakie ludzie do nich mają zaufanie.

dawid.bady
Gdańsk. Czy ktoś rehabilitował się w physioandtherapy link zewnętrzny zablokowany Masaże, zabiegi, cokolwiek? Potrzebuję jakichś wskazówek co do metod i zabiegów. Mam zwyrodnienia kręgosłupa i muszę w końcu coś z sobą zrobić, bo już nie daje rady. Będę wdzięczna za info i pomoc 🙂
AgataWp
W Krakowie polecam Polskie Centrum Rehabilitacji Funkcjonalnej Votum. Bardzo angażują się w problem każdego pacjenta. Mają szeroki zakres usług a gdy potrzeba szukają niestandardowych rozwiązań.
RateK999

Kraków- polecam centrum Fizjomed. Wróciłęm tam do formy po zabiegu artroplastyki ( proteza dysku).

Prowadzą terapie z wykorzystaniem nowoczesnych metod, kompleksowe podejście do pacjenta.

agata80
W Krakowie polecam rehadom senny-jawor68 szczególnie jeśli chodzi o fizjoterapię z zakresu neurologii, dzięki niemu znowu chodzę i normalnie funkcjonuję
agata80
W Krakowie polecam Rehadom szczególnie jeśli chodzi o fizjoterapię z zakresu neurologii, dzięki niemu znowu chodzę i normalnie funkcjonuję
agata80
W Krakowie polecam Rehadom Marcin Miłek szczególnie jeśli chodzi o fizjoterapię z zakresu neurologii, dzięki niemu znowu chodzę i normalnie funkcjonuję
agata80
w Krakowie polecam Rehadom Marcin Miłek szczególnie jeśli chodzi o fizjoterapię z zakresu neurologii, dzięki niemu znowu chodzę i normalnie funkcjonuję
Murzynkowa
Jeżeli chodzi o Kraków i okolice to podrzucam Wam te namiary: rehabilitacje.org Ja na rehabilitację chodze na ul. Piwna 22. Pracujący tam rehabilitanci są naprawdę dobrzy.
Murzynkowa
Jeżeli chodzi o Kraków i okolice to podrzucam Wam te namiary: rehabilitacje.org Ja na rehabilitację chodze na ul. Piwna 22. Pracujący tam rehabilitanci są naprawdę dobrzy.
Murzynkowa
Przepraszam za dwa takie same posty, ale nie wiem czemu sie tak dodało....
Murzynkowa
🙂
RateK999
Kraków- polecam centrum Fizjomed. Wróciłem tam do formy po zabiegu artroplastyki ( proteza dysku). Endproteze miałem wstawianą w odcinku lędźwiowym też prywatnie ale nie będę pisać gdzie bo nie do końca jestem zadowolony z opieki w tamtej klinice.Chociaż sam zabieg bardzo polecam wszystkim zmagającym się z bólem, jest on często wykonywany i zazwyczaj przynosi dobre efekty. Myślę że jeżeli leczymy się z własnej kieszeni to opieka powinna być bez zarzutu i tak było w fizjomedzie. Pracowałem z dwoma fizjoterapeutami w tamtym ośrodku i oboje bardzo profesjonalni, ogromnie mi pomogli. Dużo korzystaliśmy ze specjalistycznego sprzętu bo sale rehabilitacyjne są świetnie wyposażone w nowoczesne narzędzia. Także wszystkim z Krakowa i okolic polecam ten ośrodek. Poza tym na korzyść jest też łatwy dojazd blisko centrum.
RateK999
Kraków- polecam centrum Fizjomed. Wróciłem tam do formy po zabiegu artroplastyki ( proteza dysku). Endproteze miałem wstawianą w odcinku lędźwiowym też prywatnie ale nie będę pisać gdzie bo nie do końca jestem zadowolony z opieki w tamtej klinice.Chociaż sam zabieg bardzo polecam wszystkim zmagającym się z bólem, jest on często wykonywany i zazwyczaj przynosi dobre efekty. Myślę że jeżeli leczymy się z własnej kieszeni to opieka powinna być bez zarzutu i tak było w fizjomedzie. Pracowałem z dwoma fizjoterapeutami w tamtym ośrodku i oboje bardzo profesjonalni, ogromnie mi pomogli. Dużo korzystaliśmy ze specjalistycznego sprzętu bo sale rehabilitacyjne są świetnie wyposażone w nowoczesne narzędzia. Także wszystkim z Krakowa i okolic polecam ten ośrodek. Poza tym na korzyść jest też łatwy dojazd blisko centrum.
Jagoda33
Ja w Krakowie polecam RehaPro na Senatorskiej. ten gabinet poleciła mi przyjaciółka, która miała problemy z koleniem, ja z kolei zmagam się z bólami kręgosłupa. Póki co wszystko idzie w dobrym kierunku. Już po kilku wizytach na fizjoterapii czuję znaczną rożnicę.
Teratka
W Katowicach polecam gabinet Rehamed przy ulicy Lwowskiej 4 . Chodzę tam na rehabilitacje po wstawieniu endoprotezy barku. Pan Krzysztof, który się mną zajmuje daje mi wiele cennych wskazówek jak mam dbać o swoje zdrowie po wypadku a dzięki ćwiczeniom odzyskuję sprawność w barku i ręce. Co fajne ma w swojej ofercie również rehabilitację z dojazdem do domu.
janek_maj

Ja po urazie poszedłem z polecenia znajomego do Damiana Pasternaka przy Jubilacie w Krakowie i po dobrych kilku wizytach coś się powoli zaczyna poprawiać. Pierwsze 3 wizyty odbywały się w domu bo nie mogłem chodzić także za to plus. Cenowo nieźle, terminy mają bardzo dobre jak na Kraków. Jak wpiszecie fizjoterapia-pasternak to więcej info wyskoczy także z czystym sumieniem mogę zaproponować ten gabinet.

Pozdrawiam, Janek

Kilenka
Polecam Medikar home care- rehabilitacja w domu pacjenta. Super sprawa i mega wygoda- do mnie przyjeżdżali jak byłam po wypadku samochodowym i pomogli mi odzyskać sprawność po nim. Rehabilitant ma indywidualne podejście do sprawy i udziela wielu cennych rad jak o siebie odpowiednio dbać.
borys88
Szukam dobrego rehabilitanta, który specjalizuje się w kręgosłupie szyjnym. Zna ktoś godna polecenia osobę?
Maryjka
Cz ktoś coś wie na temat rehabilitacji na oddziale szpitalnym w Kochcicach .Mam tam skierowanie i nie wiem co mnie tam czeka.
emilgos
Dobrze przeprowadzona rehabilitacja po wypadku to połowa sukcesu.
Klaudia098
Ja polecam Rehaorthopedica z Krakowa. Z usług kliniki korzystam już kilka lat i nie wyobrażam sobie, co by się ze mną stało gdyby nie oni. Dzięki zabiegom fizjoterapeutycznym świadczonym przez klinikę regularnie uprawiam sport, a żaden większy wysiłek nie jest mi straszny. Klinika ma bardzo przystępne ceny, które u niejednego fizjoterapeuty przyprawiają o ból głowy. W pełni wykwalifikowany personel podchodzi do klienta z należytą starannością.