veres Posted February 14, 2009 Share Posted February 14, 2009 W połowie listopada skręciłem kostkę. Założono mi szynę na nodze. Końcem grudnia byłem już sprawny. Do dziś jednak nie zażądałem odszkodowania. Być może jest już za późno. Zniechęca mnie to, że nie wiem, gdzie pójść, kogo spytać... Jestem studentem i mimo, iż to nie były zajęcia w-fu, tylko wieczorny futbol z kolegami, chyba mogę domagać się odszkodowania. Czy nie jest za późno?? Pomóżcie!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
takadum Posted February 16, 2009 Share Posted February 16, 2009 a jesteś ubezpieczony na uczelni z tytułu NW? idź do sekretariatu czy dziekanatu zapytaj co to za ubezpieczenie było i zgłoś się do ubezpieczalni, dostarcz dokumentację szkody i wypełniony druk zgłoszenia szkody i czekaj na komisje a potem odszkodowanie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts