gabrys323 Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 Witam... jechałem samochodem przez swoje osiedle dodam ze droga prosta. była to godzina 6:20 rano na moim pasie stał samochod w przeciwnym kierunku do kierunku ruchu. Uderzyłem w jego przód. i policja orzekła iz jest to moja wina. Co o tym sądzicie? czy samochod moze byc pozostawiony bez oświetlenia w ciemnym miejscu? dodam ze latarnie sa aczkolwiek juz sie nie paliły. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bochenek Posted February 17, 2009 Share Posted February 17, 2009 no generalnie jako kierowca toTy jestes zobligowany do zachowania szczegolnej ostroznosci. mysle, ze w tym przypadku to czy stal tylem,c zy przodem do kierunku jazdy to niewiele zmienia:)Genralnie nie rozwijajac sie za szybko, jesli policja stwierdzila Twoja wina i przyjeles mandat i minelo od tego czasu 7 dni, to masz pozamiatane i nic nie zmienisz:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts