alkor Opublikowano 18 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2009 Będąc pasażerem uderzył w nas samochód nie zatrzymując się na stopie.Zastałem przewieziony do szpitala stwierdzono :Otwarte wieloodłamowe złamanie kości czaszki lewej kości skroniowej i ciemieniowej z wgłobieniem odłamów.stłuczenie krwotoczne i krwiak śródmózgowy w lewej okolicy. Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel2009 Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Ważne jest tylko kiedy miałeś wypadek a odszkodowanie należy Ci się zarówno z oc sprawcy wypadku jak i wszystkich posiadanych ubezpieczeń NNW ( następstw nieszczęśliwych wypadków ). Dobra rada - pilnuj lekarzy żeby dokumentacja medyczna była kompletna. Bardzo ważna konsultacja neurologiczna. Tego rodzaju uraz i późniejsze powikłania, pojawiają się długo po wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alkor Opublikowano 19 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Wypadek miałem 12.2008 dokumentacje zbieram a na konsultacje neurologiczna chodzę.Czy nie wie ktoś na jaką sumę można liczyć około Dziękuje za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro Bono Opublikowano 19 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2009 Oszacowanie szkody na osobie wymaga uwzględnienia różnych kryteriów, a więc wyników badań przeprowadzonych przez komisję lekarską, które niejednokrotnie wzbudzają wątpliwości, jak również zaleceń wynikających z tez orzecznictwa sądowego w zakresie problematyki zadoścuczynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3766 Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 Witam w pazdzierniku zeszlego roku mialem wypadek na motocyklu, koles wymusil na mnie pierszenstwo i BUM:). Mialem rozciecie na piszczelu 18cm i 5cm ora poszyte sciegno w wyniku rozszarpania.Zbiegl z miejsca wypadku, jestem jeszcze uczniem i tak +- ile moge dostac odszkodowania... Ze szkoly... Lezalem 4 dni w szpitalu i mialem zwolnienie na 2 miesiace z wf;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi