KL Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 poproszę o informację co powinnam robić, bo nigdy nie miałam wypadku w pracy.w czasie godzin pracy wywróciłam się przed magazynem ( było ślisko i nieposypane) .Po konsultacji u lekarza i badaniach usg ( czekam jeszcze na rezonans) stwierdzono zerwanie ścięgna i konieczność operacji.Kadry się mnie pytały czy zgłaszam to zdarzenie jako wypadek przy pracy, powiedziałam, że tak. Kazano mi opisać zdarzenie, to samo kazano zrobić świadkowi tego zdarzenia.Proszę o informację co będzie dalej. Czy ja mogę liczyć na jakieś odszkodowanie? Koszt operacji prywatnie jest kosmiczny, a z funduszu to najpierw trzeba dostać się do lekarza, a najbliższe terminy są na czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ewania Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Najpierw musi byc przeprowadzone postepowanie powypadkowe. Jesli beda spelnione wszystkie warunki - bedzie to wypadek przy pracy. Poczytaj TU:http://e-rachunkowosc.pl/artykul.php?view=79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly00 Opublikowano 26 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2009 Witam . Mam pytanko ile będziesz czekała na rezonans ? Ja mam czekać od 20.02.09 czyli dnia rejestracji do 04.06.09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi