agent64 Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 ZUS odmowil mi wyplaty jednorazowego odszkodowania.Jak sie odwolac?Dostalem zawalu serca po zatrzymaniu konkretnej zlodziejki,od ktorej niesamowicie cuchnelo itp,i uzeralem sie z nia dosc.Zaraz po tym jak zabrala ja policja dostalem zawalu,wszczepiono mi stent Pracodawca uznal mi wypadek w pracy natomiast ZUS nie.Jakim prawem?Czy odwolanie cos da? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent64 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Firma ochrony uznala mi zawal jako wypadek w pracy a ZUS nie,bo uznal mi w pismie ze nie zostalo ono wywolane nagla przyczyna zewnetrzna.Rozumiem jakbym siedzial na monitoringu i obserwowal klientow i nic wiecej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
behapowka Opublikowano 23 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Myślę, że zawsze warto spróbować. Na decyzji ZUS w pouczeniu jest napisane do kogo i w jakim terminie składa się odwołanie. Odwołanie składa się za pośrednictwem ZUS, który wydał decyzję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agent64 Opublikowano 23 Lutego 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2009 Dzieki i bede skladal odwolanie Nie wiem dlaczego taka decyzja Czyzby szukali oszczednosci i okradali nasze kieszenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi