paula Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 Witam Mam pytanie wczoraj miałam wypadek gość wymusił pierwszeństwo i skasował mi przódcałę szczęście mi się nic nie stało ale samochód szkoda gadać. Jakie kroki powinnam teraz poczynić by uzyskać wysokie odszkodowanie ? Może ktoś poradzi to mój pierwszy raz wypadek w życiu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asia Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witaj,N miejscu kolizji była policja czy spisaliście oświadczenie? Sprawca przyznał się do winy?Przede wszystkim poczekaj na likwidatora, jeżeli szkodę już zgłosiłaś? Likwidator oceni stopień zniszczenia samochodu i koszty jego naprawy. Kiedy już wybierzesz sposób rozliczenia szkody, zwróć uwagę na kosztorys jaki otrzymasz z firmy ubezpieczeniowej. Tam najczęściej pojawiają się błędy.Jeżeli masz dalsze wątpliwości pisz. Najlepiej gdy już w ręce trzymać będziesz kosztorys.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi