marcingluszko Opublikowano 1 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2009 moja mama mjała wypadek koło domu złamała kosc łudowa i jest ubezpieczona u swojego meza zy nalez jej sie jakies odszkodowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingluszko Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 czy nalezy sie jakies odszkodowanie mojej mamie jesli jest nigdzie nie robi tylko jes ubezpieczona u swojego meża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingluszko Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2009 prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 3 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 marcingluszko wrote:...jest ubezpieczona u swojego meza...co to znaczy?ZUS? czy jakaś polisa prywatna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingluszko Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2009 tylko zus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 4 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 jeśli wypadek przy pracy, to tylko 100% pensji - nic więcej (przynajmniej na tyle co mam wiedzę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingluszko Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2009 to nie wypadek przy pracy tylko koło domu moja mama nigdzie nie pracuje jest osobom niepełnosprawnom niema retny jest ubezpieczona tylko przy mezu , zwykły zus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 5 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2009 To niestety żadne odszkodowanie się nie należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcingluszko Opublikowano 6 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 a jesli ja jako syn mam ubezpieczenie grupowe to nalezy sie cos prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Musisz przeczytać co obejmuje ubezpieczenie grupowe - każde jest inne, wiec nikt nie odpowie konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi