marcingluszko Posted March 1, 2009 Share Posted March 1, 2009 moja mama mjała wypadek koło domu złamała kosc łudowa i jest ubezpieczona u swojego meza zy nalez jej sie jakies odszkodowanie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingluszko Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 czy nalezy sie jakies odszkodowanie mojej mamie jesli jest nigdzie nie robi tylko jes ubezpieczona u swojego meża Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingluszko Posted March 2, 2009 Author Share Posted March 2, 2009 prosze o odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruz Posted March 3, 2009 Share Posted March 3, 2009 marcingluszko wrote:...jest ubezpieczona u swojego meza...co to znaczy?ZUS? czy jakaś polisa prywatna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingluszko Posted March 3, 2009 Author Share Posted March 3, 2009 tylko zus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruz Posted March 4, 2009 Share Posted March 4, 2009 jeśli wypadek przy pracy, to tylko 100% pensji - nic więcej (przynajmniej na tyle co mam wiedzę). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingluszko Posted March 4, 2009 Author Share Posted March 4, 2009 to nie wypadek przy pracy tylko koło domu moja mama nigdzie nie pracuje jest osobom niepełnosprawnom niema retny jest ubezpieczona tylko przy mezu , zwykły zus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruz Posted March 5, 2009 Share Posted March 5, 2009 To niestety żadne odszkodowanie się nie należy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcingluszko Posted March 6, 2009 Author Share Posted March 6, 2009 a jesli ja jako syn mam ubezpieczenie grupowe to nalezy sie cos prosze o odpowiedz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruz Posted March 6, 2009 Share Posted March 6, 2009 Musisz przeczytać co obejmuje ubezpieczenie grupowe - każde jest inne, wiec nikt nie odpowie konkretnie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts