Maciej1661348197 Posted February 28, 2009 Share Posted February 28, 2009 WITAM - proszę o informację o Państwa doświadczeniach z oc na ciągniki siodłowe - mam klienta , który już w roku ubiegłym płacił 5000 zł za oc za samochód ( kierowcy robią trochę szkód ) ale w tym roku jak Towarzystwa Ubezpieczeniowe podniosły składki to dostałem oferty dla tego klienta strasznie kosmiczne - Warta 15 000 zł za samochód - Allianz 10800 zł za samochód i najtaniej PZU 9000 zł za samochód - Compensa , Generali , Innterrisk , Uniqa , Hestia i HDI odmówiły złożenia oferty lub dały skłAdki ł ZUPEŁNIE ZAPOROWE - CZY KTOŚ MOŻE DAĆ JAKĄŚ PODPOWIEDŹ Z DOŚWIADCZENIA GDZIE MOŻNA TAKIE OC ZAŁATWIĆ W JAKIŚ NORMALNYCH CENACH - MOŻE JAKIŚ TUW ALBO DIRECT - PROSZĘ O INFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeatkaK Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 Cenowo to wiem że mniej więcej tak samo to wszędzie wygląda, bo tez się z kilkoma podobnymi spotkałam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek1661348253 Posted September 28, 2011 Share Posted September 28, 2011 Z Ergo Hestii wywalili ciągniki siodłowe podbijając wysoko stawki za tego typu pojazdy. Chcieli się ich pozbyć, bo bardzo wysokie koszty naprawy wychodziły i nie wychodzili na swoje. Ludzie pouciekali z ciągnikami do PZU i większość tam teraz siedzi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts