michal.f26 Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 miałem w styczniu kolizje w kturej sprawca nie posiadał OC sprawa została skierowana do sądu grockiego w kturym na wyrok czekałem do maja. Ja autko miałem ubezpieczone a PZU i posiadałem tylko OC. mamy teraz koniec lipieca a odszkodowania jeszcze nie ma. Jak długo bede jeszcze czekał i czy to można jakoś przyspieszyc? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Campter.pl Posted July 25, 2007 Share Posted July 25, 2007 Witaj,jeżeli sprawca nie miał ważnego OC, odszkodowanie wypłaca Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny. Szkodę zgłaszasz do UFG za pośrednictwem dowolnego zakładu ubezpieczeń.Czy doznałeś również obrażeń cielesnych?pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
michal.f26 Posted August 4, 2007 Author Share Posted August 4, 2007 szkoda została zgłoszona UFG za pośradnictwem PZU zaraz po otrzymaniu wyroku z sondu grockiego czyli pod koniec maja dwa miesiąca tamu a ja myslałem że mają na rozpatrzenie mojej sprawy 30 dni a dotej pory nie dostałem decyzji. Ja w tej kolizji nie odniosłem żadnych obrażań cielesnych ale straciłem moje autko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts