pablo-gti Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 witam oto moj problem wywrocilem auto na dach stalo sie to na starym opuszczonym torze kartingowym (uczylem sie jezdzic) samochod z dachu przeturlalem na kola dalo sie nim jechac a ze mieszkam 2 km od miejsca w ktorym sie to stalo to pjechalem do domu... mam AC czy wyplaca mi za to odszkodowanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika258852 Opublikowano 6 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2009 Chodzi Ci o odszkodowanie za urazy czy za samochód.?Wydaje mi sie ze jesli nie ma sporzadzonej notatki z policji to nie można starać sie o jakiekolwiek odszkodowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo-gti Opublikowano 7 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2009 czyli mam rozumiec ze za kazdym razem tzeba wzywac policje ? jak mi corka w garaz wjedzie na placu to tez mam policje wzywac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi