kazius Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Witam ,prosze o porade: jestem wlascicielem pojazdu mam 57 lat i 60% (AC) znizki wczoraj corka przetarla prawie nowy samochod i w serwise oceniono szkody na ok 650,00 zl ile procent utrace ,znizki byla jej wina. dziekuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruz Posted March 9, 2009 Share Posted March 9, 2009 Nie pytaj na forum - tu wróżek nie ma Zadzwoń do swojego TU lub agenta i będziesz wiedział. Zwyczajowo, jest to 0-30% - zależy od TU ale także czy szkoda tylko z AC czy z OC też... i wiele wiele innych możliwości. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maciej1661348197 Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Witam stracisz co najwyżej 20 % zniżki lub 10% na 2 lata w oc i ac jeżeli będziesz likwidował szkodę z ac - jak napiszesz jakie TU to będę mógł precyzyjnie udzielić odpowiedzi ile zniżek i na jaki okres stracisz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eugen Posted September 25, 2009 Share Posted September 25, 2009 Mam ubezpieczony samochód w TU Benefia. Miałem stłuczkę z mojej winy.Straty ponieśliśmy obaj. Ile % stracę zniźki w OC a ile w AC, gdybym naprawiał auto z ubezpieczenia? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpotega Posted October 7, 2009 Share Posted October 7, 2009 zależy czy jedna w danym rokujak jedna to 20%jak więcej..... wiadomo:D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts