Diabelski Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 Witam.Byłem sprawcą wypadku, czy mogę się ubiegać o odszkodowanie z NW. Samochód który prowadziłem był samochodem służbowym. Doznałem złamania pięty i kości piszczelowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imported_michal Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 17 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2009 michal wrote: oczywiście. No nie koniecznie. Jeśli auto nie miało NW to nie ma po co zgłaszać szkody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diabelski Opublikowano 18 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2009 No oczywiście, że polisa była z NW w innym wypadku bym nie pytał.W takim razie co trzeba teraz zrobić? W sensie jak i kiedy zgłosić to do ubezpieczyciela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruz Opublikowano 19 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2009 Jak najszybciej. Zgłoś telefonicznie do CC w TU. Wtedy dowiesz się, gdzie masz wysłać dokumentację medyczną. Jak będzie jeszcze im czegoś od Ciebie brakowało to się zwrócą pisemnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi