bea_kris Posted March 18, 2009 Share Posted March 18, 2009 Miałem uszkodzony nerw łokciowy lewej reki,zus przyznał mi 10% uszczerbku na zdrowiu,nadmienie że mały palec jest tylko sprawny w 50% a drugi w 90%,czy mam się odwoływać od tej decyzji, i czy jak sie odwołam to moga mi zmiejszyc procent uszczerbku.Prosze odpowiedcie mi na to pytanie jak najszybciej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
madrala Posted March 20, 2009 Share Posted March 20, 2009 zawsze można się odwoływać, musisz tylko to zrobić w terminie!procent też mogę zmniejszyć po odwołaniu, ale to się raczej rzadko zdarza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bea_kris Posted March 20, 2009 Author Share Posted March 20, 2009 Dzięki za odpowiedz.Ale słyszałem od paru osób że jak się odwołali to im zmniejszyli procent.Jaka jest szansa że nie zmniejsza a podniosa albo utrzymaja to co już otrzymałem.Dlatego dopytuje sie bo chodzi o to że jestem leworęczny a zawód mam spawacz i nie mogę pracować w tym zawodzie i chcę zrobić kurs na operatora koparko ładowarki a wiadomo że to kosztuje a nie wystarczy mi pieniażków na ten kurs z odszkodowania.A nie chcę ryzykować odwołania jeśli mi jeszcze zmiejsza ten procent. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts